Made in Italy

Divan 2 vendesh Cesare, mbulesë të plotë gruri dhe kornizë çeliku të kromuar

  • Made in Italy
  • Kod: CESARE-D
lek 215.216,38 lek 269.020,48 -20%
Shfaq opsionet:
Material 1
Masat Gjerësia totale 164 cm x Thellësia 70 cm x h. selia 44 cm x h.tot 79 cm
Koha e dërgimit 3 javë pune
Divan 2 vendesh Cesare, mbulesë të plotë gruri dhe kornizë çeliku të kromuar.
Divane moderne Cesare, e bërë në Itali.
Divan me presion, të formuar, me seli me shumë shtresa druri prej ahu 12 mm dhe panele të pasme, trashësi 12 mm. Mbështetëse e sediljeve dhe pjesës së pasme në densitetin e shkumës së injektuar 30 Kg / m 3, trashësi 50 mm. Kornizë në çelik të seksionit të rrumbullakët, Ø 22 mm, trashësi 2 mm. Rrëshqitës najloni të zi. Mbarimi i kromuar.
Shtëpia, zyra, kontrata: të gjitha në një vend.

Materiale:
LEATHERI LUX GJENUAR, CAT. G
Përbërja: Lëkurë kokërr e plotë, fund i zi
Trashësia: 1 / 1,2 mm
Origjina: Evropa
Qëndrueshmëria e fërkimit: UNI EN ISO 11640: 4/5 (shkallë gri)
Qëndrueshmëri fleksibël: UNI EN ISO 5402:> 50.000 cikle
Ngjitja e përfunduar: UNI EN ISO 11644:> 4
Forca e lotit: UNI EN ISO 3377-1:> 4
Qëndrueshmëria e dritës: UNI EN ISO 105-B02:> 8 (shkallë blu)

Cesare është në dispozicion në ngjyra të ndryshme. Shikoni ngjyrat e disponueshme dhe shkruani kodin e një të zgjedhur.

PARALAJMËRIME

Për të shmangur njollat e përhershme, ngjyrat më të lehta nuk duhet të vihen në kontakt me tekstilet dhe veshjet e ngjyrosura me ngjyra të papërziera. Ne nuk mund të garantojmë aftësinë për të hequr ngjyra të panjohura nga produkti me ngjyra të lehta.
Lëkura është një material natyral. Kokrra natyrale e lëkurës dhe çdo papërsosmëri e vogël nuk duhet të konsiderohet si defekt, por si garancia juaj për vlerën dhe cilësinë e produktit.
Mos e ekspozoni atë në burimet e shëndetit ose në rrezet e diellit të drejtpërdrejtë brenda ose jashtë.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë