Made in Italy

2 Stoolable Stools Bar në Metal dhe Polipropileni të bëra në Itali - Arlette

  • Made in Italy
  • Kod: ARLETTE
Lekë 59,274 Lekë 65,860 -10%
Material Polipropileni dhe Metali
Masat 48x45.5x102.5 cm
Koha e dërgimit 15 ditë pune

Stola të lëmuar në stallë metalike dhe polipropileni të prodhuara në Itali, 2 copë.

Arlette është një stol i lartë në natyrë me një dizajn të gjithanshëm dhe minimal   e përbërë nga një strukturë metalike e pikturuar në dispozicion në 6 variante ngjyrash dhe një vend me pjesën e pasme të bërë nga polipropileni në dispozicion në 7 variante ngjyrash.
Falë mundësisë së krijimit të kombinimeve të ndryshme të ngjyrave, ky stol mund të përshtatet në mënyrë të përkryer me stilet më të larmishme të mobiljeve. Për më tepër, Arlette mund të grumbullohet deri në maksimum 6 njësi, duke optimizuar hapësirat në mënyrën më të mirë të mundshme.

Struktura përfundon:
- metal i bardhë i pikturuar;
- metal i pikturuar i zi;
- metal i pikturuar i kuq;
- metal i lyer me patellxhan;
- metal i pikturuar jeshil i errët;
- metal i ngrohtë me lyer gri;

Ngjyrat e sediljes :
- Bardhë;
- rërë;
- e kuqe;
- patëllxhani;
- jeshile të errët;
- gri e ngrohtë;
- e zezë.

Versioni i zi është gjithashtu në dispozicion në variantin e papërshkueshëm nga zjarri , na kontaktoni për më shumë informacion!
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro