Made in Italy

2 Stoola në natyrë të mbledhura në metal dhe polipropileni të bëra në Itali Annice

  • Made in Italy
  • Kod: ANNICE
lek 40.718,38 lek 50.897,98 -20%
Material Polipropileni dhe Metali
Masat 46.5x43.5x92.5 cm
Koha e dërgimit 15 ditë pune

Stola të lëmuar në stallë metalike dhe polipropileni të prodhuara në Itali, 2 copë.

Annice është një stool i lartë në natyrë me një dizajn modern dhe novator   e përbërë nga një strukturë metalike e pikturuar në dispozicion në 6 variante ngjyrash dhe një vend me pjesën e pasme të bërë nga polipropileni në dispozicion në 7 variante ngjyrash.
Falë mundësisë së krijimit të kombinimeve të ndryshme të ngjyrave, ky stol mund të përshtatet në mënyrë të përkryer me stilet më të larmishme të mobiljeve. Përveç kësaj, Annice mund të grumbullohet deri në një maksimum prej 6 njësish, duke optimizuar hapësirat më të mira.

Struktura përfundon:
- metal i bardhë i pikturuar;
- metal i pikturuar i zi;
- metal i pikturuar i kuq;
- metal i lyer me patellxhan;
- metal i pikturuar jeshil i errët;
- metal i ngrohtë me lyer gri;

Ngjyrat e sediljes :
- Bardhë;
- rërë;
- e kuqe;
- patëllxhani;
- jeshile të errët;
- gri e ngrohtë;
- e zezë.

Versioni i zi është gjithashtu në dispozicion në variantin e papërshkueshëm nga zjarri , na kontaktoni për më shumë informacion!
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë