Made in Italy

3 dollap dollap Sandro në dru arre, L 131 x W 55 x H 8 cm

  • Made in Italy
  • Kod: SADRO
Lekë 314,763 Lekë 393,454 -20%
Masat L 131 x W 55 x H 80cm
Koha e dërgimit 30/35 ditë pune
Dizajni modern i kraharorit të sirtarëve 3 arre, l.131xp.55xh.80 cm, Sandro
Gjoksi i mbathjeve me strukturë bllokimesh të rimesos me arra dhe 3 sirtarë antikë lisi.

Bilanci perfekt i formave:
Në detaje, pamja natyrale e dollapit 3-sirtar. Përfundimi i saktë i vajit, i cili rrit kokrrën e drurit, është rezultat i artizanatit të punuar me dorë të bërë manualisht. Forma e veçantë e dorezës shton një prekje të karakterit dhe personalitetit në mobilje.

- Ngjyra: Arre natyrale ose arre gri natyrale
- Mbarimi: Vaj

Druri i trajtuar me produkte të bazuara në vaj natyral prej liri, në vend të llaqeve tradicionale, maksimizon kokrrën dhe karakteristikat e drurit të zgjedhur . Vajrat, në kontakt me fibrën e drurit, kristalizohen duke zënë poret e fibrës së drurit dhe njëkohësisht krijojnë një pengesë për thithjen e lëngjeve (d.m.th. papastërtitë) dhe rrisin forcën mekanike të fibrës së drurit . Shtë gjithashtu i papërshkueshëm nga uji , dhe rezistent ndaj agjentëve atmosferikë dhe rrezet UV. Një alternative absolutisht e natyrshme.

PRODHUESI CRAFTSMAN:
Kompania fleksibile dhe e organizuar i përgjigjet çdo nevojë të klientëve të saj, të lindur nga nevoja për të realizuar ide të reja dhe të parashikuara drejt tendencave të fundit në modelimin e brendshëm. Përdorimi i drurit me cilësi më të lartë, zejtari, vëmendja ekstreme për çdo detaj të vetëm paraqesin pikat kryesore mbi të cilat mbështetet e gjithë veprimtaria e kompanisë.
Rezultati është një stil i rafinuar dhe origjinal , shprehja më e lartë e përsosmërisë Made in Italy , e përshtatshme për kontekste të shumta arredimi. Pasioni dhe angazhimi i përditshëm i kompanisë në përpunimin e drurit të ngurtë kontribuojnë për t'i dhënë hijeshi dhe elegancë secilës pjesë të mobiljeve në koleksion. Koleksione për ditën dhe natën e personalitetit të fortë, të karakterizuara nga një humor bashkëkohor i parezistueshëm.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro