Made in Italy

3 dollap dollap Sandro në dru arre, të bërë në Itali, dizajn modern

  • Made in Italy
  • Kod: NINO1
Lekë 356,368 Lekë 445,460 -20%
Masat L 131 x W 55 x H 80cm
Koha e dërgimit 30/35 ditë pune
Fustanellë 3 sirtarë dizajn modern në arra të ngurta, Nino
Gjoksi i mbathjeve me strukturë bllokimi të rimesos me arra dhe 3 sirtarë në arra të ngurta me një efekt të sharruar.

E gjithë stili dhe artizanati që karakterizojnë mjeshtërinë shfaqen në këtë zgjidhje të shkëlqyeshme për zonën e natës. Gjoksi i ngathët i sirtarëve rrit karakteristikat e arrës së ngurtë dhe mbështetet në këmbë që mund të bëhen prej druri, si dhe nga çeliku.
Dizajn inovativ dhe origjinal, falë mjeshtërisë së rafinuar të sirtarëve. Linjat që karakterizojnë sipërfaqen, me elemente drejtkëndëshe alternative, japin lëvizje në sipërfaqet.

- Ngjyra: Arre natyrale ose arre gri natyrale
- Mbarimi: Vaj

Druri i trajtuar me produkte të bazuara në vaj natyral prej liri, në vend të llaqeve tradicionale, maksimizon kokrrën dhe karakteristikat e drurit të zgjedhur . Vajrat, në kontakt me fibrën e drurit, kristalizohen duke zënë poret e fibrës së drurit dhe njëkohësisht krijojnë një pengesë për thithjen e lëngjeve (d.m.th. papastërtitë) dhe rrisin forcën mekanike të fibrës së drurit . Shtë gjithashtu i papërshkueshëm nga uji , dhe rezistent ndaj agjentëve atmosferikë dhe rrezet UV. Një alternative absolutisht e natyrshme.

PRODHUESI CRAFTSMAN:
Kompania fleksibile dhe e organizuar i përgjigjet çdo nevojë të klientëve të saj, të lindur nga nevoja për të realizuar ide të reja dhe të parashikuara drejt tendencave të fundit në modelimin e brendshëm. Përdorimi i drurit me cilësi më të lartë, zejtari, vëmendja ekstreme për çdo detaj të vetëm paraqesin pikat kryesore mbi të cilat mbështetet e gjithë veprimtaria e kompanisë.
Rezultati është një stil i rafinuar dhe origjinal , shprehja më e lartë e përsosmërisë Made in Italy , e përshtatshme për kontekste të shumta arredimi. Pasioni dhe angazhimi i përditshëm i kompanisë në përpunimin e drurit të ngurtë kontribuojnë për t'i dhënë hijeshi dhe elegancë secilës pjesë të mobiljeve në koleksion. Koleksione për ditën dhe natën e personalitetit të fortë, të karakterizuara nga një humor bashkëkohor i parezistueshëm.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro