Made in Italy

5 Llambadar qelqi artizanal nga Venecia, prodhuar në Itali - Margherita

  • Made in Italy
  • Kod: MARGHERITA4
Lekë 230,765 Lekë 288,456 -20%
Material Qelqi dhe metali
Koha e dërgimit 5/6 javë pune
Gjatësia (cm) 76
Thellësia (cm) 76
Lartësia (cm) 66

Llambadar në xham dhe metal blu të Venecias, i punuar me dorë në Itali.

Llambadar i çuditshëm dhe shumëngjyrësh me linja klasike të punuara në Itali në Venecia në xham me ngjyrë blu dhe metal me fund të lëmuar të kromit . Bilanci dhe simetria janë tiparet kryesore të këtij aksesori të mrekullueshëm mobilimi me tipare tradicionale që pasurohet nga një prekje moderne e dhënë nga ngjyra blu, e cila gjithashtu e bën atë të përsosur për ndriçimin e mjediseve shtëpiake me orendi bashkëkohore, duke krijuar lojëra të shkëlqyera të kontrasteve për një origjinal dhe rezultat avangardë . Dizajni pasurohet nga forma e pashembullt e krahëve të modeluar gjatë përpunimit të gotës së fryrë për një efekt krijues dhe magjepsës .

Secili element që përbën këto zgjidhje të mrekullueshme mobilimi bëhet individualisht dhe vjen nga duart e mjeshtrit ekspertë të sektorit , të cilët falë një njohurie të thellë të traditës venecianepërpunimin e qelqit sjellin në jetë vepra arti të vërteta të pajisura me shpirt dhe një personalitet që lejon ata që i trillojnë ato, ata që i bëjnë ata dhe ata që i përdorin ato për të krijuar një ngjashmëri personale dhe aftësie, duke u ndjerë kështu të ndjeshëm me ta. I gjithë procesi i prodhimit zhvillohet në Venecia , zemra rrahje e traditës së prodhimit të qelqit, duke i kushtuar vëmendje të veçantë detajeve dhe duke respektuar teknikat antike me dëshirën që modernja të projektojë veten drejt së ardhmes. Në këtë mënyrë, lindin ide autentike dhe efikase të ndriçimit që riprodhojnë dizajne klasike të rishikuara në një çelës bashkëkohor për një rezultat ekskluziv dhe avangardë .

Llambë (nuk përfshihet) : 5 x MAX 42W E14

NB : llambadari është i disponueshëm në një gamë të gjerë ngjyrash të ndryshme dhe duke qenë i punuar me dorë, është plotësisht i përshtatshëm edhe në formë dhe madhësi.
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një vlerësim duke përdorur formularin "Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro