Made in Italy

Kallëpe torte bakri të konservuar me dorë të konservuar me 6 copë - Gianvito

 • Made in Italy
 • Kod: GIANVITO
Lekë 7,904 Lekë 9,881 -20%
Material kallaj të brendshëm bakër të jashtëm
Koha e dërgimit 7-10 ditë pune
Gjatësia (cm) 5.5
Lartësia (cm) 5

Format e ëmbëlsirave me flamuj në bakër të lëmuar të konservuar me dorë, 6 copë prodhim Itali.

Ky shërbim i kallëpit të tortës është tërësisht prej bakri të ngurtë të konservuar me dorë, me formë fylli .
Dizajni funksional dhe elegant përfaqëson një pjesë unike , pasi objekti vjen nga një përpunim artizanal i bakrit sipas traditës italiane , i bërë prej shekujsh me vëmendjen maksimale në detaje dhe ekspertizë të pandryshuar nga bakërpunuesit.

Në respekt të plotë të traditës dhe cilësisë italiane, prodhimi tërësisht manual është rezultat i një sinteze të fortë midis pasionit dhe artit që i jep jetë një objekti unik dhe të çmuar.
Me cilësi dhe rafinim të jashtëzakonshëm, çdo objekt dhe çdo detaj i tij janë rezultat i përpunimit të kujdesshëm të kryer rreptësisht me dorë nga bakërpunuesit mjeshtër.
Enët e gatimit prej bakri për përdorim në kuzhinë, në fakt, janë modeluar tërësisht me dorë rrahja në shtylla të veçanta hekuri me çekiç druri dhe çekiç të veçantë për prodhime të vogla ose me torno për ato më të mëdha.
Kjo teknikë përpunimi i jep bakrit një pamje të zbukuruar estetikisht, por mbi të gjitha e bën atë më rezistent ndaj konsumit , për një efekt ngurtësues molekular.
Më pas, çdo produkt kallajohet me dorë në zjarr, duke e shpërndarë manualisht kallajin e shkrirë brenda enëve të gatimit, në mënyrë që të bëhet i sigurt dhe higjienik.
Në fund, pastrimi dhe lustrimi kryhen manualisht me produkte të biodegradueshme dhe në fund lustrimi me furçë derisa të merret një shkëlqim total.
Ku është e nevojshme, dorezat fiksohen me thumba, për të siguruar një kapje të fortë dhe të qëndrueshme.
Të gjitha këto veçori e bëjnë atë një mjet të domosdoshëm veçanërisht për të gjithë ata që janë të interesuar në kuzhinën e lartë.

Zgjedhja e materialeve është pikënisja e parë e rëndësishme: bëhet një përzgjedhje e kujdesshme për të zgjedhur vetëm materiale me cilësi të shkëlqyer.
Pra bakri i përdorur është bakër i pastër, me cilësitë e duhura fizike për modelim perfekt. Tunxhi për dorezat vjen nga shufra individuale të zgjedhjes së parë për derdhje artizanale dhe kallaji i përdorur është 100% i pastër i virgjër i përshtatshëm për përdorim ushqimor, në përputhje me rregulloret dhe me një certifikatë analize.

Materiali:
Bakri ishte metali i parë që u punua nga njeriu. Është një metal fisnik praktikisht i pathyeshëm me një vlerë të lartë ekologjike. Kjo është arsyeja pse të kesh një enë kuzhine prej bakri mund të nënkuptojë zotërimin e një pjese të historisë njerëzore, e cila sjell gëzim dhe hijeshi në përgatitjen e vakteve dhe në prezantimin e pjatave.
Bakri është i përshtatshëm për gatim të gjatë dhe të saktë për shkak të përçueshmërisë së tij termike e cila lejon që nxehtësia të përhapet në mënyrë të barabartë në të gjithë tenxheren dhe kapakun në mënyrë që, pasi të arrihet temperatura e dëshiruar, të arrihet kursimi i energjisë pasi kërkon pak nxehtësi.

Karakteristikat teknike dhe paralajmërimet:
 • Përdoret për pjekje;
 • Mos përdorni objekte të mprehta në kontakt të drejtpërdrejtë me pjesën e brendshme, ne rekomandojmë takëmet prej druri për të shmangur gërvishtjet në veshjen e kallajit;
 • Mos përdorni jastëkë leshi çeliku për pastrim të brendshëm, në mënyrë që të shmangni heqjen e kallajit;
 • Larja në makinë larëse enësh nuk rekomandohet për të shmangur oksidimin e plotë të bakrit;
 • Mos e lini instrumentin në kontakt të drejtpërdrejtë me flakët ose pjatat pa ushqim ose erëza brenda;
 • Mos i vendosni tiganët njëra mbi tjetrën; këshillohet t'i varni ato.
NB: Me përdorim të vazhdueshëm, bakri do të marrë ngjyrën e tij karakteristike antike. Për ata që preferojnë bakrin me shkëlqim rekomandohet përdorimi (vetëm jashtë) tretësirës së uthullit dhe kripës dhe fërkimi me lesh çeliku ose produkte pastrimi bakri, lehtësisht të disponueshme në treg. Pellgu gjithashtu do të priret të errësohet, por ky reagim natyror nuk ndikon në higjienën e tij. Nëse veshja e veshjes së kallajit nuk është më e njëtrajtshme, do të jetë thelbësore të vazhdohet me një shtresë të re të kallajit për të cilën mund të kontaktoni drejtpërdrejt furnizuesin ose ekspertët e sektorit. Me masat e sakta paraprake të treguara më sipër, kallaji mund të zgjasë deri në 9/10 vjet.

Mundësia e stagnimit periodik të brendësisë dhe lustrimit të saj nga jashtë e bën kontejnerin të përjetshëm : kjo është arsyeja pse këto mjete shpesh kalojnë brez pas brezi.

Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro