Made in Italy

6 Thika Gualtiero Marchesi, Berti ekskluzivisht për Viadurini - Caio

  • Made in Italy
  • Kod: CAIO
lek 107.700,80
Material çelik inox
Koha e dërgimit 5/8 ditë pune

Thika përgatitëse Gualtiero Marchesi set prej 6 copë, me cilësi të lartë prodhuar në Itali.

Set prej 6 thikash përgatitje, shumëllojshmëria minimale për kuzhinën tuaj:
- Thikë pjekjeje : me teh të lakuar dhe të mprehtë. Kapacitet i shkëlqyeshëm i prerjes për të shmangur shkatërrimin ose thyerjen e fetave. Sharra është e ndaluar.
- Thikë bukë : e vetmja që do të ketë tehun e dhëmbëzuar. Mund të përdoret gjithashtu për ëmbëlsira me fibra të thatë siç janë tartat.
- Thikë mishi dhe djathi : thikë me shumë përdorime, me këtë thikë normalisht të madhe mund të prisni të gjitha mishrat, por edhe djathrat dhe perimet.
- Prerës perimesh : më i vogël dhe i ngjashëm me atë për mishrat dhe djathrat, është i ngjashëm dhe kryesisht i destinuar për perime dhe prerje të vogla.
- Thikë kockore : tehu i mprehtë dhe i ngurtë përdoret për kockëzimin dhe pastrimin e mishit nga sendet e pangrënshme.
- Një mijë përdorime : e njohur si thika e prerjes së drejtë, është karta e egër e kuzhinës. Rreptësisht me teh të lëmuar dhe majë në qendër, ideale për prerje të vogla dhe e domosdoshme për përgatitjen e enëve të mishit dhe perimeve, si dhe është perfekte për qërimin dhe qërimin.

Tehurat merren nga prerja me lazer nga fletët e çelikut prerës të veçantë që lejon një cilësi shumë të lartë të tehut (madhësia e imët dhe e rregulluar e kokrrës pa farkëtim). Bërë me një tang të plotë, dmth tehu është një copë e vetme që kalon të gjithë dorezën, ata kanë përfundimin sipërfaqësor të tehut të satenit. Prodhuar plotësisht me dorë në sasi të vogla dhe pa ndarje të punës, kush i fillon ato i përfundon ato: në secilën teh do të gjeni inicialet e mjeshtrit që i ka bërë ato. Trajtimi i nxehtësisë gjithashtu përfshin nën-ftohje në -80 ° C për të siguruar kapacitetin dhe kohëzgjatjen maksimale të prerjes.

Versionet me doreza Plexiglas janë të sigurta për larjen e enëve, sepse të gjitha dorezat tona Plexiglas i nënshtrohen një procesi të veçantë stabilizimi, i cili i bën ato të sigurta në pjatalarëse. Blloku është gjithashtu prej Plexiglas dhe mund të lahet në pjatalarëse në një temperaturë të ulët (maksimum 40 ° C), por larja e duarve është e preferueshme. Prodhuar me çelik prerës me cilësi të lartë , ato mund të vendosen në pjatalarëse vetëm në versionin e dorezës Plexiglas, por është mirë të informoheni për pasojat e mundshme:
1. pjatalarëse bën që çdo objekt i larë në të plaket shpejt.
2. sa më shumë çelikë prerës cilësorë janë, aq më pak çelik janë.
3. tehu mund të ngjyroset me njolla të vogla të kuqërremta ose halos të mëdha kaltërosh:
te nëse lihet të kullojë ose thahet në pjatalarëse
b nëse lihet i ndotur për një kohë të gjatë pas përdorimit c. nëse uji i larjes është i pasur me hekur
4. larja e mirë e duarve dhe tharja e kujdesshme pas larjes janë sekreti për të mbajtur thikat tuaja në mënyrën më të mirë.
5. Larja e duarve dhe tharja e menjëhershme janë të detyrueshme për thikat me doreza në brirë, dru ose materiale të tjera natyrore.
6. Mos lani me detergjentë agresivë ose ujë në temperatura mbi 60 ° C.

Matjet:
- pesha: 941 gr.
- teh çeliku inox,
- dorezë: kornotekë e plotë e falsifikuar
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë