Made in Italy

6 Thika me thikë të qetë, Berti Ekskluzive për Viadurini - Andalo

  • Made in Italy
  • Kod: ANDALO
Lekë 96,207
Material çelik inox
Masat 22 cm
Koha e dërgimit 5/8 ditë pune

Set prej 6 thikash të qetë me tehe, me cilësi të lartë prodhuar në artikullin e Italisë.

Thikë tryeze: shpesh më e neglizhuara në zgjedhje duhet të jetë rreptësisht e butë në mënyrë që të mos dobësohet mishi dhe të mos shtrydh shijen, siç ndodh me tehu i dhëmbëzuar. Për të shijuar pjatat në shijen e tyre të plotë, me një prerje të ëmbël dhe precize. Ju nuk do të duhet ta hidhni atë pasi të ketë humbur buzën e saj, si me tehu të dhëmbëzuara, të cilat nuk mund të mprehen.

Tehurat merren nga falsifikimi i nxehtë me një çekiç, dikur mënyra e vetme për të garantuar një cilësi të mirë të prerjes (çekiçi thyen dhe rendit molekulat e çelikut) sot vlerësohen shumë për pamjen e tyre të bukur dhe elegante. Bërë me një tang të plotë, dmth tehu është një copë e vetme që kalon të gjithë dorezën, ata kanë përfundimin sipërfaqësor të tehut të satenit. Prodhuar tërësisht me dorë në sasi të vogla dhe pa ndarje të punës, ata që i fillojnë ato i përfundojnë ato: në secilën teh do të gjeni inicialet e mjeshtrit që i bëri ato. Trajtimi i nxehtësisë gjithashtu përfshin nën-ftohje në -80 ° C për të siguruar kapacitetin dhe kohëzgjatjen maksimale të prerjes.

Versionet me doreza Plexiglas janë të sigurta për larjen e enëve, sepse të gjitha dorezat tona Plexiglas i nënshtrohen një procesi të veçantë stabilizimi, i cili i bën ato të sigurta në pjatalarëse. Prodhuar me çelik prerës me cilësi të lartë, ato mund të vendosen në pjatalarëse vetëm në versionin e dorezës Plexiglas, por është mirë të informoheni për pasojat e mundshme:
1. pjatalarëse bën që çdo objekt i larë në të plaket shpejt.
2. sa më shumë çelikë prerës cilësorë janë, aq më pak çelik janë.
3. tehu mund të ngjyroset me njolla të vogla të kuqërremta ose halos të mëdha kaltërosh:
te nëse lihet të kullojë ose thahet në pjatalarëse
b nëse lihet i ndotur për një kohë të gjatë pas përdorimit
c nëse uji i larjes është i pasur me hekur
4. larja e mirë e duarve dhe tharja e kujdesshme pas larjes janë sekreti për të mbajtur thikat tuaja në mënyrën më të mirë.
5. Larja e duarve dhe tharja e menjëhershme janë të detyrueshme për thikat me doreza në brirë, dru ose materiale të tjera natyrore.
6. Mos lani me detergjentë agresivë ose ujë në temperatura mbi 60 ° C.

Matjet:
- teh 11,2 cm
- pesha: 306 gr.
- teh çeliku inox,
- doreza: kornotek
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro