Made in Italy

7 thika tavoline në çelik, Berti ekskluzivisht për Viadurini - Sanzio

  • Made in Italy
  • Kod: SANZIO
Lekë 209,916
Material çelik inox
Koha e dërgimit 5/8 ditë pune

Kuti me 7 thika te cilesise se larte prodhuar ne Itali.

Kuti me shtatë thika thelbësore për të shërbyer ushqimin tuaj:
- Ham thikë: fleksibile dhe të gjatë thelbësore teh për prerje proshutë, sallamet dhe rosto viçi që duhet të jetë i prerë në feta hollë.
- Thikë bukë : e vetmja që do të ketë tehun e dhëmbëzuar. Mund të përdoret gjithashtu për ëmbëlsira me fibra të thatë siç janë tartat.
- Thikë gdhendjeje: më e vogël se ajo e kuzhinierit, është e ngjashme dhe kryesisht e destinuar për shërbimin e tryezës.
- Piruni : plotësuesi i thikës së feta ka për qëllim të mbajë atë që po presim në feta.
- Mprehës : thelbësore për të mbajtur gjithmonë thikat tuaja mprehëse në mënyrë efikase.
- Thikë e pjekur : me teh të lakuar dhe të mprehtë. Kapacitet i shkëlqyeshëm i prerjes për të shmangur shkatërrimin ose thyerjen e fetave. Sharra është e ndaluar.
- Thikë drejtëzimi : është një thikë kuzhine me shumë qëllime. Rreptësisht me teh të lëmuar dhe majë në qendër, ideale për prerje të vogla dhe e domosdoshme për përgatitjen e enëve të mishit dhe perimeve, si dhe është perfekte për qërimin dhe qërimin.

Tehurat merren nga falsifikimi i nxehtë me një çekiç, dikur mënyra e vetme për të garantuar një cilësi të mirë prerjeje (goditjet e thyerjes së çekanit dhe renditja e molekulave të çelikut) sot vlerësohen shumë për pamjen e tyre të bukur dhe elegante. Bërë me një dorezë të fortë, dmth tehu ka fshehur tang brenda brenda dorezës, ata kanë përfundimin sipërfaqësor të tehut të satenit. Prodhuar tërësisht me dorë në sasi të vogla. Trajtimi i nxehtësisë gjithashtu përfshin nën-ftohje në -80 ° C për të siguruar kapacitetin dhe kohëzgjatjen maksimale të prerjes.

Versionet me doreza Plexiglas janë të përshtatshme për pjatalarëse sepse të gjitha dorezat tona Plexiglas i nënshtrohen një procesi të veçantë stabilizimi që i bën ato të përshtatshme për pjatalarësit. Prodhuar me çelik prerës me cilësi të lartë, ato mund të vendosen në pjatalarëse vetëm në versionin e dorezës Plexiglas, por është mirë të informoheni për pasojat e mundshme:
1. pjatalarëse bën që çdo objekt i larë në të plaket shpejt.
2. sa më shumë çelikë prerës cilësorë janë, aq më pak çelik janë.
3. tehu mund të ngjyroset me njolla të vogla të kuqërremta ose halos të mëdha kaltërosh:
te nëse lihet të kullojë ose thahet në pjatalarëse
b nëse lihet i ndotur për një kohë të gjatë pas përdorimit
c nëse uji i larjes është i pasur me hekur
4. larja e mirë e duarve dhe tharja e kujdesshme pas larjes janë sekreti për të mbajtur thikat tuaja në mënyrën më të mirë.
5. Larja e duarve dhe tharja e menjëhershme janë të detyrueshme për thikat me doreza në brirë, dru ose materiale të tjera natyrore.
6. Mos lani me detergjentë agresivë ose ujë në temperatura mbi 60 ° C.

Matjet:
- pesha: 985 gr.
- teh çeliku inox,
- dorezë: kornotekë e plotë e falsifikuar
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro