Made in Italy

Aperitiv Aksesorë Instrumente Koktej në Mermer, Dru dhe Çelik - Norman

  • Made in Italy
  • Kod: NORMANNO1
lek 80.071,37 lek 100.089,21 -20%
Material Mermer i bardhë Carrara, gur ranor, mermer i kuq Verona, çelik inox 316, dru hiri.
Koha e dërgimit 7 ditë pune
Peshë 3.5 kg
Gjatësia (cm) 10 cm
Lartësia (cm) 26.5 cm

Mjetet Aperitiv krijojnë mjete koktejsh me kulla të larta në mermer, dru dhe çelik të prodhuara në Itali

Përbërja e kullës ndahet në:
  • 1 enë në mermer të bardhë Carrara;
  • 1 pestel në çelik inox 316;
  • 1 tabaka në dru hiri;
  • 1 ngritës-tabaka ngritëse në mermer të kuq Verona;
  • 1 kapak-sirtar ngritës në gur ranor;
  • 4 mbathje druri hiri;
  • 4 mbathje në çelik inox 316;
Ky shërbim i aksesorëve aperitiv përfaqëson një sërë mjetesh praktike për përgatitjen e koktejeve. Në fakt trajtohet në sipërfaqe me produkte specifike për ta bërë atë të përshtatshëm për kontakt me ushqimin, në mënyrë që ora e lumtur të bëhet një moment i këndshëm për të kaluar në shoqëri.

Dizajni i saj unik dhe i paimitueshëm i kullës është forca e saj e vërtetë: duke e prishur ju merrni mjete dhe pajisje të ndryshme që transformojnë tryezën me forma rrethore dhe të gjithanshme , të cilat veprojnë si një slitë dhe si një tabaka për pjatat e gishtave.
Një format i krijuar duke zhvilluar temën e grumbulluar dhe duke i kushtuar vëmendje të veçantë përbërjes dhe proporcionit të secilit element.

Materialet luajnë një rol të rëndësishëm në cilësinë dhe modelimin e produktit: druri i hirit trajtohet me vaj ushqimor; mermeri i bardhë Cararra , mermeri i kuq verona dhe guri ranor janë të lëmuar dhe të lëmuar; së fundmi, elementët strukturorë prej çeliku inox 316 janë rezistentë dhe zgjasin.

Mermeri dhe druri, si dhe guri, janë materiale natyrore të punuara me dorë, të karakterizuara nga venat dhe nyjet që e bëjnë secilën pjesë pak më ndryshe nga njëra-tjetra, prandaj secili artikull ka hije unike dhe ekskluzive të prodhuara plotësisht në Itali.

Mirëmbajtja e produktit: Pastroni me një leckë të butë dhe të lagur, nëse është e nevojshme përdorni 100% sapun natyror Marsilia të holluar në ujë, thajeni plotësisht. Mos lani në pjatalarëse dhe mos e vendosni në frigorifer.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë