Made in Italy

Aksesorë Aperitivi Shërbimi Koktej në Mermer, Dru, Çelik - Norman

  • Made in Italy
  • Kod: NORMANNO
lek 73.612,94 lek 92.016,17 -20%
Koha e dërgimit 7 ditë pune
Peshë 3 kg
Gjatësia (cm) 10 cm
Lartësia (cm) 24.5 cm

Aksesorë dhe enë aperitivi në mermer, dru dhe çelik luksoz të prodhuara në Itali.

Përbërja e kullës ndahet në:
  • 1 enë mermeri;
  • 1 pestel në çelik inox 316;
  • 1 tabaka në dru hiri;
  • 1 ngritës-tabaka ngritëse e zgjedhjes suaj midis gurit ranor dhe mermerit të kuq verona;
  • 4 mbathje druri hiri;
  • 4 mbathje në çelik inox 316;
Ky shërbim i aksesorëve aperitiv përfaqëson një sërë mjetesh praktike për përgatitjen e koktejeve. Në fakt trajtohet në sipërfaqe me produkte specifike për ta bërë atë të përshtatshëm për kontakt me ushqimin, në mënyrë që ora e lumtur të bëhet një moment i këndshëm për të kaluar në shoqëri.

Dizajni i saj unik dhe i paimitueshëm i kullës është forca e saj e vërtetë: duke e prishur ju merrni mjete dhe pajisje të ndryshme që transformojnë tryezën me forma rrethore dhe të gjithanshme , të cilat veprojnë si një slitë dhe si një tabaka për pjatat e gishtave.
Një format i krijuar duke zhvilluar temën e grumbulluar dhe duke i kushtuar vëmendje të veçantë përbërjes dhe proporcionit të secilit element.

Materialet luajnë një rol të rëndësishëm në cilësinë dhe modelimin e produktit: druri i hirit trajtohet me vaj ushqimor; mermeri i bardhë carrara , gur ranor dhe mermer i kuq verona janë të lëmuar dhe të lëmuar; së fundmi, elementët strukturorë prej çeliku inox 316 janë rezistentë dhe zgjasin.

Mermeri dhe druri, si dhe guri, janë materiale natyrore të punuara me dorë, të karakterizuara nga venat dhe nyjet që e bëjnë secilën pjesë pak më ndryshe nga njëra-tjetra, prandaj secili artikull ka hije unike dhe ekskluzive të prodhuara plotësisht në Itali.

Mirëmbajtja e produktit: Pastroni me një leckë të butë dhe të lagur, nëse është e nevojshme përdorni 100% sapun natyror Marsilia të holluar në ujë, thajeni plotësisht. Mos lani në pjatalarëse dhe mos e vendosni në frigorifer.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë