Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
 • 0
 • 0

Baza e Asamblesë e veshur me susta dhe pëlhurë vendesh ose lëkure, 4 copë - Bardella

Kod: BARDELLA5
lek 138.645,07 lek 175.673,57 -21%

madein_italy

- +
Masat
L 47 x P 57 x H 90 cm H sedilje 47 cm
Koha e dërgimit
Tapiceri lëkure premium 30 ditë pune, tapiceri palme dhe kadifeje 10-20 ditë pune
Materiali i ulëses
100% pëlhurë prej palme poliestër - 100% kadife poliestër, i papërshkueshëm nga uji - lëkurë
Materiali i strukturës
dru lisi i përfunduar me nyje
Viadurini Living

Karrige veshur me susta të modelit modern me bazën e drurit të hirit dhe sediljen në lëkurë ose pëlhurë; punuar me dorë në Itali.

Gjithnjë e më shumë në shtëpitë e sotme, zona e ndenjes, kuzhina dhe dhoma e ngrënies bashkohen në një hapësirë të vetme dhe të madhe të hapur. Për këtë arsye, karriget e ngrënies nuk duhet të kenë më një karakter thjesht funksional, por gjithashtu duhet të kenë një vlerë estetike dhe të përputhen në mënyrë harmonike me pjesën tjetër të orendive.

Bardella është bërë në Itali me një bazë të ashpër të lisit të mbërthyer , vend të veshur me susta të mbuluar në pëlhurë, kadife ose lëkurë.
Falë linjave të saj sinjifikante, të thjeshta dhe të stilizuara, është i përshtatshëm për çdo lloj mobilie.
Në dispozicion me mbulesa të ndryshme vendesh:
 • vend në pëlhurë kadifeje V13;
 • vend në pëlhurë kadife V7 grafit;
 • ulëse e rrobave prej kadifeje të zezë V8;
 • ulëse në pëlhurën prej kadifeje vizonuese V15;
 • pëlhurë vendesh Palma PA7 grafit;
 • vend pëlhurë sedilje Palma PA13;
 • pëlhurë sedilje vizonues Palma PA15;
 • ulëse në pëlhurën Palma PA57 të trajtuar nga nxehtësia;
 • selia prej lëkure premium P401 e bardhë;
 • vend premium prej lëkure P408;
 • ulëse premium prej lëkure P424.
Të gjitha pëlhurat e përdorura janë të këndshme për prekjen dhe mbajnë ngjyrat e pandryshuara me kalimin e kohës.
Për pastrim mos përdorni alkool ose produkte gërryes dhe / ose gërryes. Ne rekomandojmë përdorimin e produkteve vetëm neutrale.

Duke qenë një artikull i bërë plotësisht në Itali nga zejtarë të aftë; ofron mundësi të shumta për personalizim sa i përket llojit të veshjes dhe strukturës. Një mostër e gjerë e pëlhurave, artikujve prej lëkure, eko-lëkure dhe përfundimeve të drurit për të zgjedhur është në dispozicion. Për të marrë këshilla dhe / ose citime të personalizuara, na kontaktoni duke përdorur formularin specifik "Kërkoni Informacion".

Produkte të shikuara së fundmi