Made in Italy

Bidet e baterisë me 3 vrima kulluese Dorëzimi i brendshëm Tunxh i punuar me dorë - Ercolina

 • Made in Italy
 • Kod: ERCOLINABIDET1
Lekë 40,980 Lekë 45,534 -10%
Material tunxh i rëndë
Masat shpërndarës: diametri 5,1 cm; pullat: diametri 7,5 x H 8 cm
Koha e dërgimit 4 javë pune

Rubineti i bidetit klasik me 3 vrima me mbetje të brendshme dhe furnizim me cilësi të lartë të prodhuar në Itali.

Ky rubinet elegant i bidetit me 3 vrima me kullim të brendshëm dhe dispenzim, është tërësisht i punuar me dorë nga mjeshtrit ekspertë të sektorit në bronz të rëndë , të derdhur në kallëpe që respektojnë sistemet artizanale të së shkuarës dhe të mbrojtur me një shtresë të trashë mbarimi të disponueshme në ngjyra të ndryshme.
Produkti është me krenari me një dizajn unik dhe ekskluziv të prodhuar në Itali , me materiale të cilësisë së lartë, me detaje të personalizuara të punuara në qeramikën më të mirë italiane.

Çezmat në këtë koleksion janë të habitshme për fortësinë e tyre të formës dhe shkathtësinë ekstreme të kombinimit dhe përbëjnë shprehjen maksimale të elegancës dhe rafinimit . Çezmat me një shije të përjetshme vintage, perfekte për arredimin e zonave luksoze të banjove me cilësinë dhe besueshmërinë teknike të produkteve të prodhuara në Itali .

E disponueshme në përfundime të shumta :
 • krom;
 • tunxh natyral;
 • bronzi;
 • nikel;
 • ari i lehtë;
 • nikel i zi.
Karakteristikat teknike:
 • Presioni minimal për funksionim të mirë: 0,5 bar.
 • Presioni i rekomanduar për funksionim të mirë: 1.5 bar.
 • Për të pastruar metalet ju nevojitet një leckë e butë; mos përdorni substanca gërryese, kaustike ose agresive.
 • Për sipërfaqet e kromit, përdorni një detergjent të butë ose sapun dhe ujë. Për të eliminuar gurët, ne rekomandojmë produkte me bazë acidi citrik. Pas pastrimit është e rëndësishme që sipërfaqja të shpëlahet dhe të thahet me kujdes.
NB: Furnizohet me vida të diskut qeramike. Mjeshtëria e produkteve lejon fleksibilitet ekstrem në krijimin e produkteve të bëra me porosi.
Furnizimi i çezmave dhe mobiljeve të koordinuara të banjës nga e njëjta linjë është i disponueshëm. Na kontaktoni për një ofertë duke plotësuar formularin "Kërkoni informacion" .
Kullimi nuk është i përfshirë.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • Aicel
 • Confindustria
 • Sectigo
 • Sonosicuro