Radiatori me Pluhur Mermeri Trendi i Ri i Ngrohjes së Qëndrueshme

 • 10/05/2022

Viadurini është një kompani që i kushton vëmendje të madhe mjedisit dhe eko-qëndrueshmërisë, për këtë arsye zgjedh dhe promovon produktet e mobilimit dhe ngrohjes së shtëpisë me ndikim zero.
Në koleksionin e ri Viadurini Radiators kushtuar radiatorëve, radiatorët me pluhur mermeri të prodhuar tërësisht në Itali dallohen për inovacionin dhe qëndrueshmërinë e tyre mjedisore. 


Radiatori i parë në botë që është 100% i riciklueshëm falë procesit të prodhimit të gjeneratës së re dhe lëndës së parë të përdorur.
Pluhuri i mermerit është produkti i mbeturinave që rrjedhin nga prerja e mermerit brenda guroreve, të cilit i jepet një jetë e re falë proceseve të patentuara të prodhimit të cilat e shndërrojnë atë në një shirit peshqiri të nxehtë. Avantazhi i përdorimit të një materiali të ricikluar është se në të ardhmen ai mund të rikuperohet përsëri për të krijuar rrjedha rrethore të materialit të aftë për rigjenerim.


Avantazhet e zgjedhjes së një radiatori pluhur mermeri

 • Dizajni italian: këta radiatorë kanë një dizajn modern të projektuar nga artistë italianë të këtij sektori dhe janë plotësisht të personalizueshëm në ngjyrë, teksturë dhe llojin e furnizimit me energji (elektrik, hidraulik dhe hibrid). Ato janë gjithashtu perfekte për hotele, restorante, B&B dhe shtëpi fermash falë mundësisë së personalizimit të tyre me logon tuaj.

 • Ndikim zero: falë një procesi prodhimi të punuar me dorë dhe temperaturave të ulëta, energjia e përdorur është minimale për të reduktuar mbetjet.
 • Ngrohtësia dhe mirëqenia: shpërndarja e nxehtësisë ndodh nga rrezatimi, kjo lejon një shpërndarje uniforme të nxehtësisë në të gjithë shtëpinë, duke kufizuar qarkullimin e pluhurit dhe baktereve. Këto funksione garantohen nga sensorët e temperaturës të vendosur brenda radiatorit të cilët sigurojnë kushtet më të mira të rrezatimit.

 • Kursimi i energjisë: këta radiatorë janë projektuar për t'u përdorur edhe me energji të rinovueshme.
 • Instalim i thjeshtë: i projektuar për çdo lloj mjedisi dhe të lehtë për t'u instaluar, ato janë të qëndrueshme dhe rezistente ndaj lagështirës përmes mbrojtjes IPX4 dhe krejtësisht pa emetim.

Radiatorë për çdo stil dhe trend

Këta radiatorë të dizajnuar, të ngjashëm me veprat e artit, janë të përsosur për të mobiluar shtëpinë me një prekje të stilit unik dhe origjinal falë dizajnit të tyre që ndërthur estetikën dhe funksionalitetin.

Ndër propozimet e Viadurinit gjejmë radiatorë me dekorime të frymëzuara nga natyra:

 • Terraa - hijeshia e gurit: fshatarësia përshtatet në mënyrë të përkryer në një dekor modern me një efekt reliev.

 • Naturae  - thelbi i natyrës: teksturë elegante e kërcellit të pemës që frymëzohet nga bukuria e natyrës.

 • Druri50 - druri dhe historia e tij: ky koleksion është një histori unike dhe origjinale në të cilën bashkëjetojnë atmosfera të ndryshme, të frymëzuara nga kokrra natyrale e drurit për t'i dhënë ngrohtësi hapësirave.


Më në fund Viadurini ofron radiatorë me tekstura elegante dhe dizajn modern:

 • Linee - thjeshtësia e formave: sipërfaqja e radiatorit është e lëmuar, e personalizueshme në ngjyra dhe karakterizohet nga një stil i thjeshtë dhe linear.

 • Texturee - tekstura e pëlhurës: teksturë që kujton elegancën e ngrohtë dhe të përkulur të pëlhurës.

 • Stilee - sinuoziteti dhe gjeometria: linja të lakuara dhe harmonike të rishikuara në një dizajn të pastër dhe modern.

Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë