Made in Italy

Bofoni i dhomës së ndenjes në Mdf me llak të bardhë me reliev Prodhuar në Itali - Acqua

  • Made in Italy
  • Kod: ACQUA
lek 393.371,19 lek 491.713,99 -20%
Material Mdf
Koha e dërgimit 7/8 javë pune
Gjatësia (cm) 240
Thellësia (cm) 50
Lartësia (cm) 80

Bofoni i dhomës së ndenjes në MDF dhe dyer me basreliev Made in Italy.

Bufe moderne me strukturë MDF me llak të bardhë mat e përbërë nga 2 dyer rrëshqitëse koplanare   të cilat garantojnë funksionalitet dhe prakticitet të madh dhe nga bazamenti i lakuar i cili ofron shumë stabilitet. Ky produkt është plot shije dhe dizajn falë përfundimeve të tij elegante dhe të rafinuara dhe dekorimit me reliev të dyerve që i bën ato unike në llojin e tyre.   Materialet e ndryshme të përdorura për ndërtimin ofrojnë cilësi dhe rezistencë të madhe me kalimin e kohës, duke i dhënë produktit atë prekje unike dhe të paharrueshme.
Ky bufe vjen nga një univers detajesh dhe lejon një sërë kombinimesh, emocionesh dhe zgjidhjesh që e bëjnë zonën e ndenjes më funksionale, mikpritëse dhe magjepsëse. një propozim i plotë dhe vazhdimisht në zhvillim.

Na kontaktoni për më shumë informacion ose për të kërkuar një ofertë duke përdorur formularin e duhur "Kërkoni informacion" .
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë