Made in Italy

Bordea e dhomës së ndenjes me 4 dyer MDF Finish i bardhë dhe nikel Prodhuar në Itali - Emie

  • Made in Italy
  • Kod: EMIE
Lekë 440,798 Lekë 489,776 -10%
Material MDF, druri dhe hekuri
Koha e dërgimit 30/40 ditë pune
Gjatësia (cm) 240
Thellësia (cm) 54
Lartësia (cm) 75

Bofe dhome ndenje me 4 dyer Prodhuar ne Itali

Bordi i dhomës së ndenjes me Këmbë hekuri me fije nikel, trup dhe dyer të bardhë MDF me dorezë prej druri tulipani me fije nikel , tërësisht Prodhuar në Itali. I kompletuar me rafte të brendshëm praktik.
Produkti është pjesë e linjës së re të produkteve moderne të prodhuara me respekt për natyrën. Ky bufe elegant karakterizohet nga funksionaliteti dhe cilësia e lartë e mjeshtërisë italiane.
Një dizajn i gjithanshëm dhe origjinal i krijuar për të pasur përdorime të ndryshme brenda zonave të ndryshme të shtëpisë, duke kompletuar arredimin në një mënyrë ekskluzive bazuar në shijet dhe nevojat tuaja.

Masat:
  • gjatësia 240 x thellësia 54 x lartësia 75 cm (4 dyer) - trupi: 240x54x60 cm
  • lartësia e bazës së përparme 15 cm
  • lartësia e bazës së pasme 15 cm
NB: Përfundimet e mëtejshme janë në dispozicion sipas kërkesës.
Na kontaktoni për informacione të mëtejshme ose për një ofertë duke përdorur formularin " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro