Made in Italy

Bordi i dhomës së ndenjes me 3 dyer në finiture nikel Prodhuar në Itali - Foglio

 • Made in Italy
 • Kod: FOGLIO
Lekë 373,485 Lekë 414,984 -10%
Material MDF, dru dhe hekur
Koha e dërgimit 30/40 ditë pune
Gjatësia (cm) 180
Thellësia (cm) 54
Lartësia (cm) 75

Bofe dhome ndenjeje me 3 dyer Prodhuar ne Itali

Bofoni i dhomës së ndenjes me guaskë finiture nikel, 3 dyer me nga 1 raft të brendshëm secila me MDF finiture nikel, panel i pasëm me kompensatë dhe këmbë hekuri me finiturë nikel , tërësisht Prodhuar në Itali.
Produkti është pjesë e linjës së re të produkteve moderne të prodhuara me respekt për natyrën. Ky bufe elegant karakterizohet nga funksionaliteti dhe cilësia e lartë e mjeshtërisë italiane.
Një dizajn i gjithanshëm dhe origjinal i krijuar për të pasur përdorime të ndryshme brenda zonave të ndryshme të shtëpisë, duke kompletuar arredimin në një mënyrë ekskluzive bazuar në shijet dhe nevojat tuaja.

Masat:
 • gjatësia 180
 • thellësia 54
 • lartësia 75 cm
 • trupi: 180x54x60 cm
 • lartësia e bazës së përparme 15 cm
 • lartësia e bazës së pasme 15 cm
NB: Përfundimet e mëtejshme janë në dispozicion sipas kërkesës.
Na kontaktoni për informacione të mëtejshme ose për një ofertë duke përdorur formularin " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro