Made in Italy

Çezma bidete me 3 vrima të stilit të cilësisë së mirë në tunxh Prodhuar në Itali - Klarisa

 • Made in Italy
 • Kod: KLARISA5
lek 66.049,62 lek 82.562,03 -20%
Material tunxh
Masat Baza Ø 3,8 x D 11,6 cm
Koha e dërgimit 4 javë pune

Mikser bidete bronzi me 3 vrima stil vintage prodhim Itali, Klarisa.

Klarisa është një bateri e sofistikuar bideti 3 vrima me kullim.
Punuar me dorë në Itali në tunxh. Materialet e përdorura janë të çmuara, të cilësisë së shkëlqyer dhe konform standardeve evropiane .
E përkryer dhe me linja të ashpra, do të arredojë banjën tuaj me klas dhe stil.

Përfundimet në dispozicion :
 • krom;
 • tunxh natyral;
 • bronzi;
 • nikel;
 • ari i lehtë;
 • nikel i zi;
 • nikel mat;
 • nikel i lëmuar i krehur;
 • i djegur;
 • ari;
 • ari rozë;
 • tunxh mat;
 • bakri i shurdhër.
NB: Furnizohet me koka të diskut qeramike dhe komplet fiksimi.

Linja Klarisa shquhet për dorezat e saj karakteristike me 4 pika. Stili i zgjedhur për këtë koleksion është elegant, i rafinuar, i karakterizuar nga përfundime të shkëlqyera dhe linja harmonike. Është ideal për t'u kombinuar me lavamanë me dizajn vintage dhe retro .

Ne mund t'ju ofrojmë të gjitha mobiljet e bashkërenduara të banjës të së njëjtës linjë , tualet, bidet, lavaman / tastierë, çezmat etj. Na kontaktoni për të krijuar banjën tuaj ekskluzive të prodhuar në Itali.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë