Made in Italy

Çezmat e bidetave tunxh me dizajn të cilësisë së mirë me 3 vrima Prodhuar në Itali - Klarisa

 • Made in Italy
 • Kod: KLARISA6
Lekë 64,872 Lekë 81,090 -20%
Material tunxh
Masat Baza Ø 3 x P 12,5 cm
Koha e dërgimit 4 javë pune

Rubineti i cilësisë së mirë për bidet prej bronzi me 3 vrima, i prodhuar në Itali, Klarisa.

Klarisa është një bateri bideti 3 vrima me shter të stilit vintage.
Punuar me dorë në tunxh në Itali . Materialet e përdorura janë të vlefshme, të cilësisë së shkëlqyer dhe në përputhje me standardet evropiane.
Falë dizajnit dhe linjave të rafinuara do të jetë në gjendje të arredojë banjën tuaj me stil.

E disponueshme në përfundime të shumta :
 • krom;
 • tunxh natyral;
 • bronzi;
 • nikel;
 • ari i lehtë;
 • nikel i zi;
 • nikel mat;
 • nikel i lëmuar i krehur;
 • i djegur;
 • ari;
 • ari rozë;
 • bronzi mat;
 • bakri mat.
NB: Furnizohet me vida të diskut qeramike, komplet fiksimi dhe kullues në të njëjtën ngjyrë si çezmat.

Karakteristika kryesore e kësaj linje çezmesh luksoze të banjës janë dorezat elegante me 4 pika. Linjat e rafinuara dhe harmonike dhe përfundimet e shkëlqyera plotësojnë stilin e koleksionit. Është ideal për t'u kombinuar me lavamanë me dizajn vintage dhe retro .

Ne mund t'ju ofrojmë të gjitha mobiljet e bashkërenduara të banjës nga e njëjta linjë , tualet, bide, lavaman / konsol, çezmat etj. Na kontaktoni për të krijuar banjën tuaj ekskluzive të prodhuar në Itali.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro