Made in Italy

Countertop lavaman, qeramikë e bardhë, e bërë në Itali - Bergen

  • Made in Italy
  • Kod: BERGEN6
lek 26.796,27 lek 33.495,34 -20%
Material qeramike
Masat L 60 x D 40,5 x Lartë 15,5 cm
Koha e dërgimit 10 ditë pune

Lavaman ovale stili modern i punuar me dorë në Itali në qeramikë të bardhë me shkëlqim.

Bergen është një lavaman ovale banaku me një dizajn të veçantë dhe funksional të punuar me dorë në Itali nga mjeshtrit të aftë në qeramikë të bardhë me shkëlqim.

Karakteristikat e tij të veçanta janë sipërfaqja e trajtuar me një trajtim kundër pikave dhe buza e hollë, të cilat e bëjnë atë të adaptueshëm për të gjitha stilet e banjës.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë