Made in Italy

Countertop Washbasin Design Design Modern në Qeramikë të Bardhë të bërë në Itali - Turku

  • Made in Italy
  • Kod: TURKU
Lekë 28,197 Lekë 35,246 -20%
Material qeramike
Koha e dërgimit 10 ditë pune

Lavaman banaku i stilit modern i punuar me dorë në Itali në qeramikë të bardhë me shkëlqim.

Turku është një lavaman banak me një dizajn elegant dhe praktik i punuar me dorë në Itali nga mjeshtrit të aftë në qeramikë të bardhë me shkëlqim.
E disponueshme në tre madhësi të ndryshme:
  • L 50 x D 39 x H 13cm;
  • E 39 x 39 x Lartë 13,5 cm;
  • L 50,5 x D 40,5 x Lartë 14 cm.
Funksionaliteti i tij maksimal arrihet me sipërfaqen e trajtuar me trajtim kundër rënies dhe me buzë të hollë.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro