Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
 • 0
 • 0

Countertop modern i drejtkëndëshit ose lavaman i pezulluar 60x30 cm në Qeramikë - Akt

Kod: ACT60
lek 83.625,60 lek 107.248,09 -22%

madein_italy

- +
Material
qeramike
Masat
60x30xh 11 cm
Koha e dërgimit
20/25 ditë pune
Peshë
14 kg
Viadurini Bathroom

Lavaman drejtkëndëshe në qeramikë të bardhë ose me ngjyra me një dizajn modern, prodhuar në Itali.

Në orenditë e banjos, është e nevojshme të zgjidhni elementë që janë funksionalë, por në të njëjtën kohë kanë një vlerë të fortë estetike. Zgjidhja optimale është zgjedhja e artikujve të prodhuar në Itali , siç është lavamani Act, i bërë tërësisht në Itali në qeramikë .
Prodhimi zhvillohet në mënyrën tradicionale , duke u kujdesur për detajet në detaje dhe duke kërkuar stile inovative, duke ruajtur funksionalitetin dhe praktikën.

Aksesorët e përfshirë:
 • kullues qeramike me dalje të lirë
 • sifon i rrumbullakët në bronz të përfunduar me krom
Një nga vlerat e shtuara është mundësia e personalizimit të ngjyrës , duke zgjedhur një gamë të gjerë hije:
 • Mat e bardhe 09
 • Mat i zi 08
 • Antracit mat 82
 • Mat rërë 44
 • Kafe mat 43
 • Gri mat 19
 • Mat akulli 40
 • Indigo mat 38
 • Mat jeshile ushtarake 03
 • Mat fildishi 42
 • Ari 14
 • Mat hiri 41
 • Mat jeshile e hapur 36
 • Trëndafili mat 37
 • Platin 12
Kombinuar me çezmat e duhura, ky produkt është në gjendje të bëjë ndryshimin, duke revolucionarizuar mobiljet e banjës.

Koleksioni Act përfshin një seri lavamanësh për kursimin e hapësirës, të dizajnuara për banjo me madhësi të vogël, të cilat megjithatë nuk duan të bëjnë kompromise për orenditë cilësore.
Ky artikull mund të përdoret si në mbështetje ashtu edhe në pezullim.
Ne i informojmë klientët tanë se produktet e mëposhtme përjashtohen nga politika e kthimit të kompanisë pasi ato janë produkte unike të bëra me dorë të bëra me kërkesën e klientit. Kjo do të thotë se ato nuk mund të kthehen nga konsumatori pas blerjes.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi