Made in Italy

Dërrasa anësore e hyrjes ose dhomës së ndenjes në dru ekologjik dhe xham luksoz - Bruno

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Kod: BRUNO3
Lekë 318,360 Lekë 353,734 -10%
Material druri ekologjik
Koha e dërgimit 30-45 ditë pune
Gjatësia (cm) 150
Thellësia (cm) 42.2
Lartësia (cm) 94.8

Bufe druri për dhomën e ndenjes me 2 dyer dhe 2 sirtarë me ndarje të hapur, të dizajnuar në Itali.

Ky bufe për dhomën e ndenjes ka një strukturë të bërë me llak mat me ngjyrë argjile, me një ndarje të hapur në hirin e lëkurës dhe një derë prej xhami transparent dhe kornizë të djegur. Baza rezistente është prej metali të djegur dhe pjesa e sipërme ka një trashësi prej 12 mm. Brenda ndarjeve të dyerve, të cilat mund të hapen me një sistem shtytje dhe tërheqje, ka rafte në xham të bronztë.
Një aksesor mobilues funksional dhe i rafinuar për zonën e ndenjes, me një stil thelbësor dhe bashkëkohor.

Panelet e përdorura janë ekskluzivisht të fisnikuara ekologjike , me qëllim që t'i kushtojnë vëmendje çështjeve mjedisore. Eko-paneli është një produkt industrial i bërë përmes përdorimit të materialit të drurit të ricikluar, duke shmangur prerjen e pemëve të reja. Procesi i prodhimit zhvillohet në përputhje të plotë me rregulloret mjedisore në fuqi.

Shtë një mobilie e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy, ku idetë dhe kultura novatore ndërthuren në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lind një mobilje funksionale dhe e rafinuar për zonën e banimit,

Bufe është një ideal dhe pjesë krijuese e mobiljeve, të dobishme për zbukurues e hapësirës dhe zgjerimin e mjedisit. Eleganca dhe stili janë të kombinuara me funksionalitetin e këtij produkti, i cili nëse është e nevojshme mund të bëhet një bufe ose kabinet televiziv, duke rikthyer komoditetin dhe elegancën.

NB: Çdo element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të personalizuara. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve speciale të disponueshme për të përmbushur çdo nevojë: na kontaktoni duke plotësuar formularin e duhur.

Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro