Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dërrasa anësore në Dru Ekologjik, Qelq dhe Metal për Sallon Luksoz 4-Door - Bruno

Kod: BRUNO1
lek 361.414,11 lek 469.838,36 -23%

madein_italy

- +
Material
druri ekologjik
Koha e dërgimit
30-45 ditë pune
Gjatësia (cm)
180
Thellësia (cm)
50
Lartësia (cm)
75.6
Viadurini Living

Dërrasë anësore për dhomë të gjallë me 4 dyer në dru ekologjik dhe xham dizajni prodhuar në Itali.

Ky dollap për dhomën e ndenjes ka një strukturë të bërë nga llaku mat me ngjyrë terra, me dyert e jashtme në dru në përfundimin origjinal të llakuar Rombo të lyer me sipërfaqe Terra me një model të mbushur me tegela me trashësi 22 mm, dhe dyert qendrore në xham transparent dhe kornizë të djegur. Baza rezistente është në metal të djegur dhe pjesa e sipërme ka një trashësi 12 mm. Brenda ndarjeve të dyerve, të cilat mund të hapen me një sistem shtytjeje & tërheqjeje, ka rafte në xham të bronzuar.
Një aksesor mobilimi funksional dhe i rafinuar për zonën e ndenjes, me një stil thelbësor dhe bashkëkohor.

Panelet e përdorura janë të fisnikëruara ekskluzivisht ekologjike, me synimin për t'i kushtuar vëmendje çështjeve mjedisore. Eko-paneli është një produkt industrial i bërë përmes përdorimit të materialit të ricikluar të drurit, duke shmangur prerjen e pemëve të reja. Procesi i prodhimit bëhet në përputhje të plotë me rregulloret mjedisore në fuqi.

Isshtë një mobilje e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy, ku ndërthuren ide dhe kultura inovative në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lind një mobilje funksionale dhe e rafinuar për zonën e ndenjes,

Bufe është një ideal dhe pjesë krijuese e mobiljeve, të dobishme për zbukurues e hapësirës dhe zgjerimin e mjedisit. Eleganca dhe stili kombinohen me funksionalitetin e këtij produkti, i cili nëse është e nevojshme mund të bëhet një dollap ose një kabinet televiziv, duke rivendosur komoditetin dhe elegancën.

NB: Secili element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të bëra sipas nevojës. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve të veçanta në dispozicion për të përmbushur çdo nevojë: na kontaktoni duke plotësuar formularin e duhur.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi