Made in Italy

Design Cube Paperweight në mermer Saten White Carrara Made in Italy - Qubo

  • Made in Italy
  • Kod: QUBO
lek 34.730,39 lek 43.412,99 -20%
Material mermer
Koha e dërgimit 7-10 ditë pune për produktin në magazinë / 4 javë për produkte jo në magazinë
Gjatësia (cm) 20
Thellësia (cm) 20
Lartësia (cm) 20

Projektoni peshë letre kubike në mermer të bardhë saten Carrara Prodhuar në Itali.

Pesha prej letre kubike e bërë prej mermeri të bardhë Carrara . Isshtë një copë unike pasi çdo bllok mermeri i përdorur ndryshon nga të tjerët për venat dhe nuancat falë mjeshtërisë së profesionistëve të specializuar në përpunimin e mermerit.
Mermeri i bardhë Carrara i përdorur për krijimin e këtyre produkteve vjen nga gurorja Poggio Silvestre, një burim mermeri me cilësi të parë të klasifikuar që nga shekulli i kaluar.
Objekt i përsosur për t'i dhënë elegancë çdo sipërfaqeje të shtëpisë duke arritur të kombinojë funksionalitetin dhe përsosjen.


Duke qenë një artikull unik i punuar me dorë nga artizanët italianë, i specializuar për breza në përpunimin e mermerit, ndryshimet e lehta të formës, ngjyrës dhe madhësisë do të konsiderohen një garanci e një krijimi artizanal .
Mirëmbajtja : mos përdorni limon, uthull ose detergjentë gërryes. Pastroni vetëm me ujë dhe sapun natyral (siç është sapuni Marsejë) dhe një leckë e butë.
Isshtë një gur natyral që tenton të njolloset, por kjo është pjesë e veshjes natyrale të produktit.

Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë