Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Designer mashtrim murash Moda nga Aldo Bernardi, produkt i punuar me dorë

Kod: FASCIA2
lek 73.159,94

madein_italy

- +
Koha e dërgimit
14 ditë pune * koha e dorëzimit mund të jetë më e gjatë nëse artikulli nuk është në dispozicion në depo.
Aldo Bernardi
Ky artikull nuk mund të shitet në SHBA.
Modeli prej muri modelues nga Aldo Bernardi, i bërë prej bakri të vjetëruar dhe metakrilate.

Foleja G24d-3
Fuqia 26 W
Pesha 2880 gr
IP 54
Llamba nuk përfshihet

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi