Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Shtrati i modelit modern Alain, struktura e ngurtë e shtratit të arrës, 160x200 cm

Kod: ALAIN
lek 289.093,53

madein_italy

- +
Masat
L 170 x W 100 x H 210cm
Koha e dërgimit
30/35 ditë pune
Viadurini Night Design
160x200cm modelim krevat dopio me bazë arre të ngurtë Alain
Shtrat dopio me strukturë arre të ngurtë me 160x200 neto brenda (me rrjet të përfshirë ).
Shpreh një model minimal dhe të sofistikuar, i karakterizuar nga linja të pastra dhe detaje të rafinuara, siç është forma e veçantë e këmbëve prej druri.
Alain është në dispozicion në: arre natyrale ose arre gri natyrale. Zgjidhni përfundimin që dëshironi nga menuja drop-down.

TIPARET:
- Ngjyra: arre natyrale ose arre gri natyrale
- Mbarimi i naftës

Druri i trajtuar me produkte natyralë të naftës prej liri , në vend se ngjyra tradicionale, maksimizon kokrrën dhe karakteristikat e drurit të zgjedhur. Vajrat, në kontakt me fibrën e drurit, kristalizojnë duke zënë poret e fibrës së drurit dhe njëkohësisht krijojnë një pengesë për thithjen e lëngjeve (dhe për rrjedhojë të papastërtisë) dhe rrisin forcën mekanike të fibrës së drurit. Shtë gjithashtu i papërshkueshëm nga uji, dhe rezistent ndaj agjentëve atmosferikë dhe rrezet UV. Një alternative absolutisht e natyrshme.

Produkte të shikuara së fundmi