Made in Italy

2 libra librash në mermer travertin në formën e një gjirafë të prodhuar në Itali - Morra

  • Made in Italy
  • Kod: MORRA
lek 36.114,49 lek 45.143,11 -20%
Material Mermer
Koha e dërgimit 10 ditë pune
Gjatësia (cm) 7
Thellësia (cm) 3
Lartësia (cm) 23

2 libra të dizajnit modern në mermer Travertin me një formë gjirafë Prodhuar në Itali.

Libra me dy prodhime në Itali me një dizajn origjinal dhe të pazakontë që kontribuojnë në pasurimin e arredimit të dhomave më të larmishme të shtëpisë me stil dhe personalitet. Të punuar me dorëmermer Travertin , këto sende janë zgjidhja ideale për të kombinuar funksionalitetin dhe një aspekt të mrekullueshëm dekorativ, të aftë për të tërhequr vëmendjen falë formës së veçantë të gjirafës që e bën produktin edhe më unik të llojit të tij. Kombinimi i materialeve të përdorura, teknikat dhe përfundimet ndihmojnë në krijimin e një produkti përfundimtar me cilësi të lartë me vëmendjen ndaj detajeve më të vogla nga mjeshtrit ekspertë në sektor.

Matjet: L7 x H 23 x P 3 cm
Shënim : Meqenëse është një produkt i bërë me dorë, secili artikull duhet të konsiderohet si një copë unike dhe ekskluzive, e ndryshme nga të tjerat. Hijet dhe venat e mermerit janë gjithmonë të ndryshme dhe varen nga blloku i gurit natyror që përdoret. Për këtë, mund të ketë ndryshime nga fotoja e treguar.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë