Made in Italy

6 Pirunë tavoline prej çeliku të pandryshkshëm, Berti Exclusive për Viadurini - Edolo

  • Made in Italy
  • Kod: EDOLO
lek 32.055,60
Material çelik inox
Masat 22 cm
Koha e dërgimit 5/8 ditë pune
Pirun tryeze '500 komplet me 6 copë, send i vlefshëm prodhuar në Itali.
Piruni i tryezës : furnizohet me thikë të serisë '500. Bërë me një gjysmë tang, dmth tehu hyn në dorezë për disa centimetra, ata kanë përfundimin sipërfaqësor të tehut të zhuritur me rërë.
Bërë tërësisht me dorë në Scarperia, Itali, në sasi të vogla ato garantojnë cilësi të shkëlqyeshme dhe çmime tërheqëse.

Version me 304 doreza çelik të përshtatshme për pjatalarëse . Ato mund të vendosen në pjatalarëse, por kini kujdes për pasojat e mundshme:
1. pjatalarëse bën që çdo objekt i larë në të plaket shpejt.
2. sa më shumë çelikë prerës cilësorë janë, aq më pak çelik janë.
3. tehu mund të ngjyroset me njolla të vogla të kuqërremta ose halos të mëdha kaltërosh:
te nëse lihet të kullojë ose thahet në pjatalarëse
b nëse lihet i ndotur për një kohë të gjatë pas përdorimit
c nëse uji i larjes është i pasur me hekur
4. larja e mirë e duarve dhe tharja e kujdesshme pas larjes janë sekreti për të mbajtur thikat tuaja në mënyrën më të mirë.
5. Larja e duarve dhe tharja e menjëhershme janë të detyrueshme për thikat me doreza në brirë, dru ose materiale të tjera natyrore.
6. Mos lani me detergjentë agresivë ose ujë në temperatura mbi 60 ° C.

Matjet :
- teh 10 cm
- pesha: 516 gr.
- teh i lëmuar i çelik inox,
- dorezë: çelik inox
- gjysmë piruni tang.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë