Made in Italy

6 thika tavoline '500 me teh të qetë Berti Ekskluzivisht për Viadurni - Duno

  • Made in Italy
  • Kod: DUNO
Lekë 33,685
Material çelik inox
Masat 24 cm
Koha e dërgimit 5/8 ditë pune

6 thika tavoline '500 fletë e lëmuar e lëmuar e prodhuar në Itali

Thikë tryeze: shpesh më e neglizhuara në zgjedhje duhet të jetë rreptësisht e butë në mënyrë që të mos dobësohet mishi dhe të mos shtrydh shijen, siç ndodh me tehu i dhëmbëzuar. Për të shijuar pjatat në shijen e tyre të plotë, me një prerje të ëmbël dhe precize. Ju nuk do të duhet ta hidhni atë pasi të ketë humbur buzën e saj, si me tehu të dhëmbëzuara, të cilat nuk mund të mprehen.

Tehurat merren nga prerja me lazer nga fletët e çelikut prerës të veçantë që lejon një cilësi shumë të lartë të tehut (madhësia e imët dhe e rregulluar e kokrrës pa farkëtim). Bërë me një gjysmë tang, dmth tehu hyn në dorezë për disa centimetra, ata kanë përfundimin sipërfaqësor të tehut të zhuritur me rërë. Prodhuar tërësisht me dorë , nga ne, në Scarperia, Itali, në sasi të vogla, ato garantojnë cilësi të shkëlqyeshme dhe një çmim tërheqës. Trajtimi i nxehtësisë gjithashtu përfshin nën-ftohje në -80 ° C për të siguruar kapacitetin dhe kohëzgjatjen maksimale të prerjes. Version me 304 doreza çeliku të pandryshkshëm të përshtatshme për pjatalarëse.

Blades janë bërë prej çeliku prerës me cilësi të lartë , ato mund të vendosen në pjatalarëse, por është mirë të informoheni për pasojat e mundshme:
1. pjatalarëse bën që çdo objekt i larë në të plaket shpejt.
2. sa më shumë çelikë prerës cilësorë janë, aq më pak çelik janë.
3. tehu mund të ngjyroset me njolla të vogla të kuqërremta ose halos të mëdha kaltërosh:
te nëse lihet të kullojë ose thahet në pjatalarëse
b nëse lihet i ndotur për një kohë të gjatë pas përdorimit
c nëse uji i larjes është i pasur me hekur
4. larja e mirë e duarve dhe tharja e kujdesshme pas larjes janë sekreti për të mbajtur thikat tuaja në mënyrën më të mirë.
5. Larja e duarve dhe tharja e menjëhershme janë të detyrueshme për thikat me doreza në brirë, dru ose materiale të tjera natyrore.
6. Mos lani me detergjentë agresivë ose ujë në temperatura mbi 60 ° C.

Matjet :
- teh 11,5 cm
- pesha: 520 gr.
- teh i lëmuar i çelik inox,
- dorezë: çelik inox
- gjysmë thike tang.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro