Made in Italy

Bidet sferik tokësor në qeramikë me ngjyra Fanna

 • Made in Italy
 • Kod: FANNABIDET
Lekë 125,678 Lekë 139,642 -10%
Material qeramike
Masat L 55 x P 56 x H 45,5 cm
Koha e dërgimit 3 javë për të bardha me shkëlqim / 4-5 javë për ngjyrat e tjera
Për një banjo që lë pa fjalë dhe intrigon kushdo që hyn në të, sanitare e linjave Fanna janë ideale: forma arketipike me ndikim të madh vizual , vëllime të pastra, pa frills. Sanitarja e këtij koleksioni qëndron për elegancën dhe absolutitetin e gjeometrisë së tyre .
Vazo origjinale e tualetit Fanna pasqyron plotësisht ato karakteristika. Materiali i përdorur është kina qelqi , një lloj qeramike me xham . Ky material është rezistent ndaj acidit , nxehtësisë , gungave dhe gërvishtjeve dhe është higjenik dhe i lehtë për tu pastruar . Nuk zbehet dhe është i përshtatshëm për kontakt me ushqim.

Realizimi i bërë plotësisht në Itali është një garanci e cilësisë dhe kohëzgjatjes me kalimin e kohës. Possibleshtë e mundur të personalizoni ngjyrën, duke zgjedhur midis përfundimeve të mëposhtme:
 • e bardhë mat;
 • shkëlqim të bardhë;
 • e zezë mat;
 • e zezë me shkëlqim;
 • gray;
 • Kastor;
 • toupe;
 • gri perla.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • Aicel
 • Confindustria
 • Sectigo
 • Sonosicuro