Made in Italy

Bordea e veshur me fanetë në dërrasë plepi Prodhuar në Itali - Leone

  • Made in Italy
  • Kod: LEONE
lek 570.954,71 lek 713.693,40 -20%
Koha e dërgimit 4 javë
Materiali i strukturës chipboard plepi
Gjatësia (cm) 228
Thellësia (cm) 52
Lartësia (cm) 88

Bordi i rimesuar në dërrasë plepi me dyer të veshura me biskota Prodhuar në Itali.

Tabela anësore e rimesuar në dërrasë të ngurtë plepi nga të gjitha anët, me hapje brazdë . Strukturë e zezë me llak , dyer të veshura me biskota me 3 shtresa lisi .

Koleksioni i stilit modern përmban pjesë unike, të bëra me porosi.
Simbol i risive të atyre që e njohin zanatin e tyre dhe e zhvillojnë plotësisht me duar, mendje dhe zemër. Mobiljet janë konceptuar si një mjet për të arritur një hapësirë personale ideale.

Dimensionet:
  • Lartësia 88 cm
  • Thellësia 52 cm
  • Gjatësia 228 cm
  • me 2 dyer 60cm + 2 sirtarë 60cm + 2 rafte shishe;

NB E disponueshme në madhësi të ndryshme. E disponueshme në të gjitha përfundimet.
Na kontaktoni për informacione të mëtejshme përmes formularit " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë