Bordi i dhomës së ndenjes me dru tropikal të ricikluar dhe këmbë metalike - rrëshqitje

  • Kod: SLIDE
Lekë 240,778 Lekë 267,532 -10%
Material druri
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune
Gjatësia (cm) 210
Thellësia (cm) 45
Lartësia (cm) 80

Bordi i dhomës së ndenjes në dru tropikal të ricikluar

Bufe të brendshme prej druri të ricikluar me ngjyrë kafeje natyrale me 4 dyer të përparme prej kurriz peshku dhe këmbë metalike .
Ky grup mobilimi është fjalë për fjalë unik pikërisht sepse mishëron historinë e veçantë të materies së jetuar. Përpunimi bëhet në pjesën më të madhe sipas procedurave artizanale . Çdo gërvishtje dhe papërsosmëri, çdo mbresë në dru, dëshmon origjinalitetin e një të shkuare që merr jetë të re. Druri tropikal i ricikluar ligjërisht nga objektet e vjetra, varkat dhe ndërtesat e braktisura trajtohet dhe pastrohet me mjeshtëri për të rifituar dinjitetin dhe shkëlqimin. Ky produkt kombinon thelbin e shijes rustike me format e dizajnit bashkëkohor dhe me disa detaje të stilit industrial .

Përfundim natyral i kafesë: druri i vjetër pastrohet vetëm, lyhet mirë, duke ruajtur ngjyrën dhe gjendjen e tij origjinale.

SHËNIME: Tiku dhe drurët e tjerë të fortë janë drurë me forcë dhe qëndrueshmëri të madhe me kalimin e kohës, por që i nënshtrohen ndikimeve të jashtme si p.sh. klima. Plasaritjet e vogla, sipërfaqet e pabarabarta, njollat, prizat e kompensimit janë veçantia e saj dhe përfaqësojnë gjithashtu vlerën e saj. Mobilje pothuajse "unike" dhe gjithmonë të ndryshme nga njëra lojë në tjetrën.

Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një ofertë duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro