Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Bossini 1 kreu dush me llak Oki 200 nga

Kod: H80405
lek 41.962,32

madein_italy

- +
Masat
Ø 200 x 200 mm H.
Koha e dërgimit
10 ditë pune * koha e dorëzimit mund të jetë më e gjatë nëse artikulli nuk është në dispozicion në depo.
BOSSINI
Kontaktoni me ne për të kërkuar një vlerësim të personalizuar! Dërgoni një email në info@viadurini.co.uk

1 kokë dush me llak Oki 200 nga Bossini, dizajn modern
Koka e dushit OKI-Inox 200 mm me mbulesë çeliku inox.

instalimi:
- Instalimi i tavanit

Karakteristikat:
- 1 Spray: Shi i gjerë
- Mbaro kromin
- Sistemi i thjeshtë i pastër: model i pastër i lehtë i llakit. Produkte që paraqesin grykë gome "Easy Clean".

Bossini prodhon dushe dhe aksesorë që nga viti 1960, me vetëdijen se edhe një gjest i thjeshtë ditor, si përdorimi i dushit, fsheh një botë të tërë me vlera funksionale, estetike, teknike dhe njerëzore.
Cilësia, dizajni, hulumtimi dhe inovacioni janë parimet themelore mbi të cilat bazohet e gjithë prodhimi Bossini.
Kompania ka fituar një rol prestigjioz në vitrinën ndërkombëtare, ku dizajni italian është konsideruar gjithmonë shembulli më i mirë i shijes dhe elegancës së mirë, duke qenë në gjendje të ofrojë një gamë të gjerë të produkteve inovative dhe me cilësi të lartë.
Në përvojë pesëdhjetë vjeçare, Bossini i është përgjigjur konceptit më të përparuar të banjës, jo vetëm që shihet si një hapësirë intime, por si një teatër i ri i shëndetit në shtëpi.
Me Bossini, dushja shndërrohet në një përvojë të vërtetë emocionale për të jetuar çdo ditë.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi