Made in Italy

Bossini 2 spërkat kokën e dushit me kromoterapi Dream by

  • Made in Italy
  • Kod: H38905-RGB
Lekë 228,327
Masat 570 x 470 mm
Koha e dërgimit 10 ditë pune * koha e dorëzimit mund të jetë më e gjatë nëse artikulli nuk është në dispozicion në depo.
Kontaktoni me ne për të kërkuar një vlerësim të personalizuar! Dërgoni një email në info@viadurini.co.uk

2 llak kreu dush me kromoterapi ndërr nga Bossini
Për të dyfishuar kënaqësinë e dushit tuaj, ëndrra është e disponueshme në dy mënyra të ndryshme llak: përveç avionit tradicional me shi të gjerë, tani mund të zgjidhni një avion kaskadash të fuqishëm. Të gjitha banjat e dushit Bossini Dream kanë një kanal thithjeje ajri të integruar në dhomën e shpërndarjes së ujit. Kjo pajisje, e patentuar nga
Bossini, ju lejon të shkarkoni menjëherë ujin e mbetur nga dhoma e shpërndarjes kur mbyllni mikserin, duke minimizuar kështu stanjacionin e ujit brenda dushit.
Vetëm 16 litra për minutë ujë janë të nevojshme për një funksion të mirë të kokat e dushit Dream. Nuk është presioni i ujit për të përcaktuar performancën e mirë, por kapacitetin e ujit të rubinetit. Koka e dushit në të vërtetë, kur instalohet paralelisht me dyshemenë, jep një "llak kaskadash falas", si një shi i butë tropikal. Me instalimin e kokat Dream Dushi rekomandohet të përdorni një mikser i cili mund të japë të paktën 25 litra ujë në minutë. Natyrisht, sa më e lartë të jetë niveli i rrjedhës së rubinetit, aq më mirë do të funksionojë koka dush. Të gjitha kokat e dushit Dream janë të pajisura me një pajisje kullimi uji të përfshirë në qendrën e kokës së llakit, e cila zvogëlon ndërtimin e ujit në minimum. Sistemi i patentuar Bossini.

Produkti përfshin:
-Dream / 2 Koka e dushit dy funksione me Dritat LED RGB
- Transformator i tensionit të ulët
- Tastierë kontrolli për Cromotherapy
- Lidhje fleksibël uji.

instalimi:
-Instalimi i tavanit të rreme.

Karakteristikat:
- 4 LED
- Mbarimi i kromit
- Rrjedha e ujit min 16 L / min
- 2 Sprays: Shi i gjerë - Kaskada
- Sistemi i thjeshtë i pastër: model i pastër i lehtë i llakit. Produktet përmbajnë grykë gome "Easy Clean".
- Drita Leds: Sistemi LED me tension të ulët

Bossini prodhon dushe dhe aksesorë që nga viti 1960, me vetëdijen se edhe një gjest i thjeshtë ditor, si përdorimi i dushit, fsheh një botë të tërë me vlera funksionale, estetike, teknike dhe njerëzore.
Cilësia, dizajni, hulumtimi dhe inovacioni janë parimet themelore mbi të cilat bazohet e gjithë prodhimi Bossini.
Kompania ka fituar një rol prestigjioz në vitrinën ndërkombëtare, ku dizajni italian është konsideruar gjithmonë shembulli më i mirë i shijes dhe elegancës së mirë, duke qenë në gjendje të ofrojë një gamë të gjerë të produkteve inovative dhe me cilësi të lartë.
Në përvojë pesëdhjetë vjeçare, Bossini i është përgjigjur konceptit më të përparuar të banjës, jo vetëm që shihet si një hapësirë intime, por si një teatër i ri i shëndetit në shtëpi.
Me Bossini, dushja shndërrohet në një përvojë të vërtetë emocionale për të jetuar çdo ditë.
Produktet bosini rezultojnë nga një sintezë e teknologjisë së lartë të aplikuar të kombinuar me aftësinë krijuese për t'u përshtatur me ndryshimet.
Për të siguruar cilësinë më të lartë të produktit të përfunduar, çdo përbërës i nënshtrohet
kontrolle të rrepta përgjatë ciklit të prodhimit.
Bossini mban Certifikatën e Sistemit të Cilësisë UNI EN ISO 9001-2008 si dhe Certifikimin e Sistemeve të Menaxhimit të Mjedisit ISO 14001-2004 dhe procesi i tij i prodhimit përputhet me standardet më të larta të cilësisë.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro