Made in Italy

Bronzi moderne dhe metakrilati mashtrojnë murin Hanny, prodhim i punuar me dorë

  • Made in Italy
  • Kod: HANNY
Lekë 50,363
Koha e dërgimit 14 ditë pune * koha e dorëzimit mund të jetë më e gjatë nëse artikulli nuk është në dispozicion në depo.
Ky artikull nuk mund të shitet në SHBA.
Ndriçuesi modern i murit prej bronzi dhe metakrilate Hanny nga Aldo Bernardi.

Foleja G24d-3
Fuqia 26 W
Pesha 2400 gr
IP 54
Llamba nuk përfshihet
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro