Made in Italy

Bufe druri me 2 sirtarë dhe 2 dyer Prodhuar në Itali - Uller

 • Made in Italy
 • Kod: ULLER
Lekë 64,938 Lekë 81,172 -20%
Material druri
Koha e dërgimit 35/40 ditë pune
Gjatësia (cm) 108
Thellësia (cm) 42
Lartësia (cm) 84

Bofoni i dhomës së ndenjes me grimca druri të rimeso Prodhuar në Itali

Bofoni i brendshëm me strukturë në dru/grimca druri të rimeso në Tanganyika/toulipier/ayous , korniza në toulipier/ayous , funde kompensatë në plepi dhe/ose MDF me 2 dyer dhe 2 sirtarë tërësisht Prodhuar në Itali.
Ky produkt është shumë i dobishëm dhe funksional pasi ju lejon të ruani objekte të ndryshme brenda, pa i lënë të shtrira, duke ofruar kështu rregull dhe pastërti në dhomë. Përfundimet e kombinuara me materialet e përdorura për ndërtimin e tij e lejojnë atë të përshtatet mirë me çdo stil mobiljesh , nga klasike në bashkëkohore në vintage.

Dimensionet:
 • Gjatësia 108 cm
 • Thellësia 42 cm
 • Lartësia 84 cm
Përfundimet e disponueshme:
 • E bardhë e depiluar me majë druri natyral
 • Antracit me majë druri natyral

LIKURJA: Lyerja kryhet kryesisht me produkte me bazë uji. Bojë me bazë uji dhe poliuretani për t'i dhënë rezistencë më të madhe sipërfaqes. Përfundim me bazë uji dhe shellac.

MIRËMBAJTJA DHE PASTRIMI I ZAKONSHËM: Pluhuroni mobiljet duke përdorur një leckë të thatë. Shmangni produktet gërryese dhe/ose që përmbajnë tretës. Mos vendosni tigan ose objekte të tjera që lëshojnë nxehtësi në pjesën e sipërme të mobiljeve. Ju mund të përdorni dyll të veçantë mobiljesh për të aplikuar me një leckë leshi nëse dëshironi të ringjallni artikullin.

KUJDES: Duke qenë se druri është një material i gjallë dhe i ndjeshëm ndaj lagështirës, duhet kushtuar vëmendje e veçantë vendosjes së mobiljeve brenda shtëpive me suva të pushuara dhe të thata për të paktën 1 muaj. Megjithatë, ju rekomandojmë të lini një hapësirë prej të paktën 5 centimetrash nga muri për disa muaj dhe të ajrosni dhomat shpesh.

NB: sipas kërkesës, janë në dispozicion përfundime të ndryshme.
Na kontaktoni për një ofertë ose për informacion duke përdorur formularin " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro