Made in Italy

Bufe druri me strukturë xhami Prodhuar në Itali - Azuki

 • Made in Italy
 • Kod: AZUKI
Lekë 871,267 Lekë 1,089,084 -20%
Koha e dërgimit 30 ditë pune
Materiali bazë Xhami
Materiali i strukturës Dru dhe xhami

Bofoni i dhomës së ndenjes me strukturë xhami dhe druri prodhim Italie.

Bufe moderne e dhomës së ndenjes e prodhuar në Itali me pjesën e sipërme, të poshtme dhe dyer nga druri i grimcuar dhe faqet e jashtme, faqet e brendshme, pjesa e pasme dhe bazamenti në xhami . Struktura e saj përfshin ndarje praktike dhe dyer rrëshqitëse që hapen 180° në vetvete, të pajisura me doreza në fije metalike të lëmuar, të cilat, përveçse veprojnë si një detaj elegant dizajni, integrojnë sistemin funksional të hapjes dhe mbylljes magnetike .

Një dollap i karakterizuar nga një estetikë e fortë bashkëkohore i projektuar për përdorime të ndryshme dhe zona të ndryshme të shtëpisë, i personalizueshëm për përfundime dhe përmasa sipas shijeve dhe nevojave tuaja. Kombinimi elegant i madhështisë së drurit dhe prekjes së rafinuar të xhamit i jep jetë një aksesori ekskluziv arredimi , dizajni i të cilit përshtatet më së miri me nevojat e atyre që duan të arredojnë me karakter dhe rafinim për rezultate me një ndikim të fortë emocional.

Përfundimet në dispozicion:
 • Dru hiri siberian dhe xhami i tymosur;
 • Druri eukalipt dhe xham bronzi.
Madhësitë e disponueshme:
 • L 240 x P 45 x H 72 cm (2 ndarje dhe 4 dyer rrëshqitëse që mund të hapen 180 ° në vetvete);
 • L 240 x P 45 x H 85 cm (2 ndarje dhe 4 dyer rrëshqitëse që mund të hapen 180 ° në vetvete);
 • L 240 x P 45 x H 87 cm (2 ndarje dhe 4 dyer rrëshqitëse që mund të hapen 180 ° në vetvete);
 • L 240 x P 45 x H 100 cm (2 ndarje dhe 4 dyer rrëshqitëse që mund të hapen 180 ° në vetvete);
 • L 300 x P 45 x H 72 cm (3 ndarje dhe 5 dyer rrëshqitëse, 4 prej të cilave mund të hapen 180 ° vetë);
 • L 300 x P 45 x H 85 cm (3 ndarje dhe 5 dyer rrëshqitëse, 4 prej të cilave mund të hapen 180 ° vetë);
 • L 300 x P 45 x H 87 cm (3 ndarje dhe 5 dyer rrëshqitëse, 4 prej të cilave mund të hapen 180 ° vetë);
 • L 300 x P 45 x H 100 cm (3 ndarje dhe 5 dyer rrëshqitëse, 4 prej të cilave mund të hapen 180 ° vetë).

NB : bufeja është gjithashtu e disponueshme me një bazë xhami tepër të pastër. Pjesa e brendshme mund të personalizohet falë elementeve praktike ndarëse në dru të zi me llak.
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një ofertë duke përdorur formularin "Kërkoni informacion ".

Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro