Made in Italy

Dërrasa anësore e drurit të ngurtë me rafte të brendshme prodhuar në Itali - Pierrot

  • Made in Italy
  • Kod: PIERROT
Lekë 160,372 Lekë 200,465 -20%
Koha e dërgimit 15/30 ditë pune
Gjatësia (cm) 100
Thellësia (cm) 36
Lartësia (cm) 90

Dollap druri i ngurtë i punuar me dorë me pulla qeramike, me cilësi të lartë Prodhuar në Itali.

Dërrasa anësoredru bredhi të ngurtë është bërë tërësisht e punuar me dorë në Itali dhe karakterizohet nga fundi i mrekullueshëm i ndezur me flakë i cili nxjerr në pah kokrrën e veçantë të drurit që e bën produktin unik. Dollapi përfundon më pas me një bojë të bardhë të moshuar dhe kompletohet me përfundimin transparent që e bën atë të papërshkueshëm nga uji dhe rregullon ngjyrat për t'i bërë ato të pandryshueshme me kalimin e kohës. Struktura e tij përfshin 2 dyer me raft të brendshëm dhe 1 sirtar me fund të kompensatës së plepit të cilat plotësohen me pulla të veçanta qeramike të pikturuara me dorë duke ju lejuar të keni hapësira të organizuara në mënyrë perfekte.
Ajo që pasuron vlerën e tij është zgjedhja e prodhuesit për të përdorur tokat e grumbulluara me ngjitësa me origjinë shtazore për ngjyrosjen e produkteve të tij, duke shmangur kështu përdorimin e bojrave industriale, të cilat përmbajnë një nivel të lartë të formaldehidit, një substancë fillestare dhe e konsideruar kancerogjene. . Falë zgjedhjes së preferimit të substancave më natyrore, secili produkt përpiqet të ulë nivelin e toksicitetit, duke i dhënë jetë një orendi unike dhe magjepsëse të aftë për të krijuar një atmosferë të shëndetshme.

Madhësia : L 100 x P 36 x H 90 cm

Shënim : pullat në foto janë për qëllime demonstrimi. Ngjyra dhe fantazia e secilit prej tyre zgjidhet rastësisht nga prodhuesi gjatë fazës së montimit.
Për të pastruar kabinetin rekomandohet të përdorni një leckë të thjeshtë të lagur.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro