Made in Italy

Dërrasë anësore në dru ekologjik për dhomën e ndenjes ose hyrjen 4 dyer të prodhuara në Itali - Nazife

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Kod: NAZIFE2
lek 235.527,91 lek 294.409,90 -20%
Material druri ekologjik
Koha e dërgimit 30-45 ditë pune
Gjatësia (cm) 180
Thellësia (cm) 42.2
Lartësia (cm) 75.6

Bufe për dhomën e ndenjes në dru ekologjik me 4 dyer, cilësi e lartë e prodhuar në Itali.

Ky bufe për dhomën e ndenjes ka një strukturë të bërë me llak me ngjyrë mini mino, me dyer prej druri në llakun origjinal të rombit minio mat me një motiv të mbushur me tegela. Brenda ndarjeve të dyerve, të cilat mund të hapen me një sistem shtytje dhe tërheqje, ka rafte në xham të bronztë. Baza rezistente është prej metali të djegur dhe pjesa e sipërme ka një trashësi prej 12 mm.
Një aksesor mobilues funksional dhe i rafinuar për zonën e ndenjes, me një stil thelbësor dhe bashkëkohor.

Panelet e përdorura janë ekskluzivisht të fisnikuara ekologjike , me qëllim që t'i kushtojnë vëmendje çështjeve mjedisore. Eko-paneli është një produkt industrial i bërë përmes përdorimit të materialit të drurit të ricikluar, duke shmangur prerjen e pemëve të reja. Procesi i prodhimit zhvillohet në përputhje të plotë me rregulloret mjedisore në fuqi.

Shtë një mobilie e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy, ku idetë dhe kultura novatore ndërthuren në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lind një mobilje funksionale dhe e rafinuar për zonën e banimit,

Bufe është një ideal dhe pjesë krijuese e mobiljeve, të dobishme për zbukurues e hapësirës dhe zgjerimin e mjedisit. Eleganca dhe stili janë të kombinuara me funksionalitetin e këtij produkti, i cili nëse është e nevojshme mund të bëhet një bufe ose kabinet televiziv, duke rikthyer komoditetin dhe elegancën.

NB: Çdo element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të personalizuara. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve speciale të disponueshme për të përmbushur çdo nevojë: na kontaktoni duke plotësuar formularin e duhur.

Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë