Made in Italy

Dërrasë prerëse drejtkëndëshe në mermer të bardhë Carrara prodhuar në Itali - Masha

  • Made in Italy
  • Kod: MASHA3
lek 24.647,48 lek 30.809,36 -20%
Material Mermer
Koha e dërgimit 10 ditë pune
Gjatësia (cm) 40
Thellësia (cm) 15
Lartësia (cm) 2

Dërrasë prerëse drejtkëndëshe në mermer të bardhë Carrara të modelit Made in Italy.

Kjo tabelë prerëse karakterizohet nga linja të thjeshta dhe një dizajn minimal në gjendje të rikrijojë një atmosferë mikpritëse dhe të rafinuar në çdo kuzhinë apo dhomë ngrënie me një shije të sofistikuar dhe moderne. I punuar me dorëItali me mermer të bardhë Carrara i përbërë nga një sfond homogjen i bardhë me damarë gri të imët, ky produkt gjithashtu ka një vrimë praktike për ta lejuar atë të varet, duke optimizuar kështu hapësirën.
Falë materialeve me cilësi të lartë dhe mjeshtërisë së përdorur, mjeshtrit ekspertë që prodhojnë këtë artikull sigurojnë një produkt përfundimtar me vëmendje në detaje, ideal për ta sjellë në tryezë për t'i dhënë hijeshi mizës në vend.

Madhësia: L 40 x P 15 x H 2 cm
Shënim : Duke qenë një produkt i bërë me dorë, secili artikull duhet të konsiderohet unik dhe ekskluziv, ndryshe nga të tjerët. Hijet dhe venat e mermerit janë gjithmonë të ndryshme dhe varen nga blloku i gurit natyror që përdoret. Për këtë, mund të ketë ndryshime nga fotoja e treguar.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë