Made in Italy

Splice prej bakri të ngurtë jeshile ose kafe 6 Copë 28 cm - Rocho

  • Made in Italy
  • Kod: ROCHO
lek 61.574,57 lek 76.968,22 -20%
Material bakri
Koha e dërgimit 15-18 ditë pune
Gjatësia (cm) 28
Thellësia (cm) 28

Shtresa elegante në bakër pompean ose ngjyrë kafe, 6 copa të dizajnit të prodhuar në Itali.

Placemat përmban një dizajn elegant dhe është në dispozicion në dy përfundon të ndryshme. Është një copë unike , pasi çdo objekt është rezultat i një përpunimi artizanal të bakrit sipas traditës italiane , i kryer prej shekujsh me vëmendjen maksimale ndaj detajeve dhe ekspertizë të pandryshuar nga bakërpunuesit.

E disponueshme në dy përfundime:
  • bakër jeshil i lëmuar pompean
  • bakri i thekur me çekiç
Me cilësi dhe rafinim të jashtëzakonshëm, çdo objekt, me çdo detaj, është rezultat i një përpunimi manual të saktë dhe rigoroz të kryer nga pasioni dhe arti i bakërpunuesve, në respekt të plotë të traditës dhe cilësisë italiane, për një objekt unik dhe të çmuar. .
Enët e gatimit prej bakri formohen tërësisht me dorë   rrahja në shtylla të veçanta hekuri me çekiç druri dhe çekiç të veçantë për prodhime të vogla ose me torno për ato më të mëdha.
Kjo teknikë përpunimi i jep bakrit jo vetëm një pamje të përmirësuar estetikisht, por edhe rezistencë më të madhe ndaj konsumit , për një efekt ngurtësues molekular.
Së fundi, produktet e biodegradueshme përdoren për pastrim manual dhe lëmues, dhe lustrimi përfundimtar përfshin fërkimin me furçë derisa të merret një shkëlqim i plotë.
Ku është e nevojshme, dorezat fiksohen me thumba, për të siguruar një kapje të fortë dhe të qëndrueshme.
Të gjitha këto veçori e bëjnë enën të domosdoshme, veçanërisht për të gjithë ata që janë të interesuar për kuzhinën e lartë.

Zgjedhja e materialeve është pikënisja e parë e rëndësishme: bëhet një përzgjedhje e kujdesshme për të zgjedhur vetëm materiale me cilësi të shkëlqyer.
Pra bakri i përdorur është bakër i pastër, me cilësitë e duhura fizike për modelim perfekt. Tunxhi për dorezat vjen nga shufra individuale të zgjedhjes së parë për derdhje artizanale, në përputhje me rregulloret.

Materiali:
Bakri ishte metali i parë që u punua nga njeriu. Është një metal fisnik praktikisht i pathyeshëm me një vlerë të lartë ekologjike. Kjo është arsyeja pse të kesh një enë kuzhine prej bakri mund të nënkuptojë zotërimin e një pjese të historisë njerëzore, e cila sjell gëzim dhe hijeshi në përgatitjen e vakteve dhe në prezantimin e pjatave.
Bakri është i përshtatshëm për gatim të gjatë dhe të saktë për shkak të përçueshmërisë së tij termike e cila lejon që nxehtësia të përhapet në mënyrë të barabartë në të gjithë tenxheren dhe kapakun në mënyrë që, pasi të arrihet temperatura e dëshiruar, të arrihet kursimi i energjisë pasi kërkon pak nxehtësi.

Karakteristikat teknike dhe paralajmërimet:
  • Mund të përdoret për gatim me gaz, rrezatues ose elektrik, mundësisht me flakë të ulët;
  • Mos përdorni objekte me majë në kontakt të drejtpërdrejtë me brendësinë;
  • Mos përdorni jastëkë leshi çeliku për pastrim të brendshëm;
  • Larja në makinë larëse enësh nuk rekomandohet për të shmangur oksidimin e plotë të bakrit;
  • Mos e lini instrumentin në kontakt të drejtpërdrejtë me flakët ose pjatat pa ushqim ose erëza brenda;
  • Mos i vendosni tiganët njëra mbi tjetrën; këshillohet t'i varni ato.
NB: Me përdorim të vazhdueshëm, bakri do të marrë ngjyrën e tij karakteristike antike. Për ata që preferojnë bakrin me shkëlqim rekomandohet përdorimi (vetëm jashtë) tretësirës së uthullit dhe kripës dhe fërkimi me lesh çeliku ose produkte pastrimi bakri, lehtësisht të disponueshme në treg.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë