Made in Italy

2 divan në natyrë 2 vendesh në metal dhe pëlhurë me jastëkë të bërë në Itali - Olma

 • Made in Italy
 • Kod: OLMADIV
lek 138.189,69 lek 172.737,11 -20%
Material Metal dhe pëlhurë
Koha e dërgimit 5/6 javë pune
Gjatësia (cm) 160
Thellësia (cm) 73
Lartësia (cm) 71

Divan me dy vendesh prej metali të pikturuar dhe pëlhurë projektimi Made in Italy.

Kjo linjë e mobiljeve në natyrë karakterizohet nga një dizajn bashkëkohor me elemente me linja të thjeshta dhe të pastra që përzihen me ndërthurjen e formave të mbështetëses për të krijuar produkte inovative dhe të stilit të lartë. Elementdo element është bërë në Itali me teknika inovative dhe materiale cilësore që kontribuojnë në dhënien e forcës dhe ngurtësisë dhe për këtë arsye një kohëzgjatje fantastike me kalimin e kohës pa humbur gjallërinë e ngjyrave ose përfundimin e mrekullueshëm të sipërfaqes. Me ndërthurjen e produkteve të ndryshme të koleksionit është e mundur të krijohen sallë pritjeje funksionale dhe dinamike në natyrë që integrohen në mënyrë të përsosur në mjediset më të larmishme.

Ky divan i hapur me dy vendesh karakterizohet nga veçantia e shpinës dhe formave të saj gjeometrike që e bëjnë atë unik në llojin e tij. Me sedilje dhe 3 jastekë të bërë nga pëlhura akrilike të ngjyrosura 100% rezistente ndaj njollave , mykut dhe diellit , së bashku me metalin e pikturuar me pluhurat termosetting, ky produkt është zgjidhja perfekte për të arreduar çdo ambient të jashtëm me shije dhe personalitet, duke rezistuar me kalimin e kohës ndaj çdo klimatike situatë. dhe në të njëjtën kohë duke i mbajtur të gjalla ngjyrat dhe përfundon. E prodhuar tërësisht në Itali , secila artikull është gjithashtu tepër solid dhe rezistent pa lënë pas dore aspektin vizual dhe rehatinë tipike për një divan cilësor.

Ngjyrat e strukturës:
 • gri antike;
 • embossed bardhë;
 • bronz;
 • Perla e Bardhë;
 • mud;
 • zi.
Ngjyrat e rrobave:
 • gri;
 • të bardhë;
 • ecru;
 • mole;
 • zi.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë