Mobilje për Dhomën e Ndenjes me Cilësi dhe Dizajn të Lartë me Dru të Ricikluar dhe Ekologjik

  • 05/07/2021

Viadurini Green 100% Ekologjike dhe e Ricikluar për Mbrojtjen e Mjedisit dhe për Mobilje me Cilësi të Lartë

Viadurini paraqet një koleksion të ri 100% të gjelbër që përdor dru të ricikluar për të krijuar dollapët për dhomën e ndenjes, të dizajnuar me një dizajn elegant dhe të rafinuar, duke i kushtuar vëmendje të veçantë çështjeve mjedisore. Panelet ekologjike të fisnikëruara të përdorura për realizimin e këtyre dollapëve janë eko-panele të bëra me  dru të ricikluar  për të shmangur prerjen e pemëve të reja në lidhje me natyrën

Prodhuar në Itali përsosmëri dhe mjeshtëri 
ato bashkohen në një kombinim të mrekullueshëm për të krijuar dollapë modularë për zonën e ndenjes për të krijuar zgjidhje të personalizuara për secilin klient. 

Dollapët dhe dollapët janë orendi të kohërave të tjera që gjejnë hapësirë ​​edhe në orenditë bashkëkohore. Dollapi është një mobilje që mund të vendoset në shumë zona të shtëpisë, një element i përshtatshëm dhe funksional i dizajnit që mban mjedisin në rregull.

Dërrasat anësore që, nëse është e nevojshme, mund të shndërrohen në dollapë TV të dizajnuar me dyer dhe sirtarë me sisteme praktike hapëse për një mobilje funksionale dhe të sofistikuar. Ngjyrat dhe përfundimet janë plotësisht të personalizueshme dhe zgjedhja është e madhe.
 
Dollapi është një mobilje që nuk mund të mungojë në  mobiljet e gjalla. Me dizajnin e tij të rafinuar, është i përshtatshëm për çdo hapësirë, nga dhoma e ndenjes në dhomën e ngrënies, nga kuzhina në hyrje. Kjo njësi magazinimi, e përdorur kryesisht për të ruajtur enë, mbulesa tavoline, tabaka, peceta dhe qirinj, çliron jetën e përditshme nga shumë objekte që e grumbullojnë atë. Për ata që e duan rregullin dhe praktikën, dollapët e bollshëm e bëjnë më të lehtë gjetjen e vendit të duhur për secilin objekt dhe janë zgjedhja perfekte. Dollapët shumëfishojnë hapësirën në dispozicion, duke e bërë çdo dhomë në shtëpi elegante dhe mikpritëse.

Panelet e përdorura janë të fisnikëruara ekskluzivisht ekologjike, me synimin për t'i kushtuar vëmendje çështjeve mjedisore. Eko-paneli është një produkt industrial i bërë përmes përdorimit të materialit të ricikluar të drurit, duke shmangur prerjen e pemëve të reja. Procesi i prodhimit të zhvillohet me respektin më të madh për të mjedisore rregulloret në fuqi. 

Isshtë një mobilje e krijuar në bazë të  vlerave të zanateve, për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të  Made in Italy, ku ndërthuren ide inovativedhe kulturës në favor të optimizimit të procesit dhe vëmendjes në detaje. Kështu lind një mobilje funksionale dhe e rafinuar për zonën e ndenjes.
 
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në