Made in Italy

Dërrasë anësore 1 Derë dhe 3 Mbathje në Dru luksoz Ekologjik të Prodhuar në Itali - Lidia

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Kod: LIDIA
Lekë 364,977 Lekë 405,530 -10%
Material druri ekologjik
Koha e dërgimit 30-45 ditë pune
Gjatësia (cm) 180
Thellësia (cm) 50
Lartësia (cm) 55.7

Bufe anësore për dhomën e ndenjes me dyer dhe sirtarë prej druri ekologjik të prodhuar në Itali.

Ky bufe për dhomën e ndenjes ka një strukturë dhe anët e bëra me llak me ngjyrë kanellë me një majë mermeri elegante Carrara Venatino.
E përbërë nga një derë rrëshqitëse dhe 3 sirtarë me hapje shtytëse dhe tërheqëse, brenda ndarjes së derës ka rafte në xham të bronztë.
Një aksesor mobilues funksional dhe i rafinuar për zonën e ndenjes, me një stil thelbësor dhe bashkëkohor.

Panelet e përdorura janë ekskluzivisht të fisnikuara ekologjike , me qëllim që t'i kushtojnë vëmendje çështjeve mjedisore. Eko-paneli është një produkt industrial i bërë përmes përdorimit të materialit të drurit të ricikluar, duke shmangur prerjen e pemëve të reja. Procesi i prodhimit zhvillohet në përputhje të plotë me rregulloret mjedisore në fuqi.

Shtë një mobilie e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy, ku idetë dhe kultura novatore ndërthuren në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lind një mobilje funksionale dhe e rafinuar për zonën e banimit,

Bufe është një ideal dhe pjesë krijuese e mobiljeve, të dobishme për zbukurues e hapësirës dhe zgjerimin e mjedisit. Eleganca dhe stili janë të kombinuara me funksionalitetin e këtij produkti, i cili nëse është e nevojshme mund të bëhet një bufe ose kabinet televiziv, duke rikthyer komoditetin dhe elegancën.

NB: Çdo element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të personalizuara. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve speciale të disponueshme për të përmbushur çdo nevojë: na kontaktoni duke plotësuar formularin e duhur.

Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro