Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dërrasë anësore me 2 dyer për dhomën e ndenjes, në dru ekologjik dhe majë metali në mermer - kafe

Kod: BRUNO2
lek 372.079,13 lek 483.702,86 -23%

madein_italy

- +
Material
druri ekologjik
Koha e dërgimit
30-45 ditë pune
Gjatësia (cm)
180
Thellësia (cm)
50
Lartësia (cm)
67.2
Viadurini Living

Dërrasë anësore për dhomën e ndenjes me 2 dyer në dru ekologjik dhe majë mermeri me cilësi të lartë prodhuar në Itali.

Ky dollap për dhomën e ndenjes ka një strukturë të bërë me hirit terrakote dhe një majë elegante në mermer Carrara Venatino me një trashësi 12 mm.
Baza rezistente është në metal të djegur dhe brenda ndarjeve të derës, të cilat mund të hapen me një sistem shtytjeje dhe tërheqjeje, ka rafte prej xhami të bronzta.
Një aksesor mobilimi funksional dhe i rafinuar për zonën e ndenjes, me një stil thelbësor dhe bashkëkohor.

Panelet e përdorura janë të fisnikëruara ekskluzivisht ekologjike, me synimin për t'i kushtuar vëmendje çështjeve mjedisore. Eko-paneli është një produkt industrial i bërë përmes përdorimit të materialit të ricikluar të drurit, duke shmangur prerjen e pemëve të reja. Procesi i prodhimit bëhet në përputhje të plotë me rregulloret mjedisore në fuqi.

Isshtë një mobilje e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy, ku ndërthuren ide dhe kultura inovative në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lind një mobilje funksionale dhe e rafinuar për zonën e ndenjes,

Bufe është një ideal dhe pjesë krijuese e mobiljeve, të dobishme për zbukurues e hapësirës dhe zgjerimin e mjedisit. Eleganca dhe stili kombinohen me funksionalitetin e këtij produkti, i cili nëse është e nevojshme mund të bëhet një dollap ose një kabinet televiziv, duke rivendosur komoditetin dhe elegancën.

NB: Secili element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të bëra sipas nevojës. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve të veçanta në dispozicion për të përmbushur çdo nevojë: na kontaktoni duke plotësuar formularin e duhur.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi