Made in Italy

Dërrasë anësore ekologjike e drurit për hyrjen ose dhomën e ndenjes me 4 dyer dhe bazën metalike - Eliseo

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Kod: ELISEO2
Lekë 253,132 Lekë 281,258 -10%
Material druri ekologjik
Koha e dërgimit 30-45 ditë pune
Gjatësia (cm) 242.4
Thellësia (cm) 50
Lartësia (cm) 75.6

Bufe e lëvizshme për dhomën e ndenjes me 4 dyer në dru ekologjik të dizajnit të prodhuar në Itali.

Ky bufe për dhomën e ndenjes ka një strukturë të bërë nga llak mjegull mat me anët dhe tabaka në hirin e oksiduar dhe dorezën me një përfundim të ndezur të përfshirë.
E kompletuar me majë përfundimi të trashë 12 mm, raftet prej qelqi prej bronzi sigurohen brenda ndarjeve të derës. Baza rezistente është prej metali të djegur.
Një aksesor mobilues funksional dhe i rafinuar për zonën e ndenjes, me një stil thelbësor dhe bashkëkohor.

Panelet e përdorura janë ekskluzivisht të fisnikuara ekologjike , me qëllim që t'i kushtojnë vëmendje çështjeve mjedisore. Eko-paneli është një produkt industrial i bërë përmes përdorimit të materialit të drurit të ricikluar, duke shmangur prerjen e pemëve të reja. Procesi i prodhimit zhvillohet në përputhje të plotë me rregulloret mjedisore në fuqi.

Shtë një mobilie e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy, ku idetë dhe kultura novatore ndërthuren në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lind një mobilje funksionale dhe e rafinuar për zonën e banimit,

Bufe është një ideal dhe pjesë krijuese e mobiljeve, të dobishme për zbukurues e hapësirës dhe zgjerimin e mjedisit. Eleganca dhe stili janë të kombinuara me funksionalitetin e këtij produkti, i cili nëse është e nevojshme mund të bëhet një bufe ose kabinet televiziv, duke rikthyer komoditetin dhe elegancën.

NB: Çdo element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të personalizuara. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve speciale të disponueshme për të përmbushur çdo nevojë: na kontaktoni duke plotësuar formularin e duhur.

Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro