Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Bordi i dhomës së ndenjes në dru ekologjik me 2 dyer dhe 2 sirtarë - Eliseo

Kod: ELISEO1
lek 147.914,65 lek 192.289,06 -23%

madein_italy

- +
Material
druri ekologjik
Koha e dërgimit
30-45 ditë pune
Gjatësia (cm)
92.4
Thellësia (cm)
50
Lartësia (cm)
119.6
Viadurini Living

Dërrasë anësore me 2 dyer dhe 2 sirtarë në dru ekologjik të modelit të prodhuar në Itali.

Ky dollap për dhomën e ndenjes ka një strukturë të bërë nga llak prej balte mat me anët dhe tabaka në hirit të qymyrit dhe dorezë me një fund të djegur të përfshirë.
Të kompletuara me majë përfundimi me trashësi 12 mm, rafte prej xhami të bronzuara sigurohen brenda ndarjeve të derës.
Një aksesor mobilimi funksional dhe i rafinuar për zonën e ndenjes, me një stil thelbësor dhe bashkëkohor.

Panelet e përdorura janë të fisnikëruara ekskluzivisht ekologjike, me synimin për t'i kushtuar vëmendje çështjeve mjedisore. Eko-paneli është një produkt industrial i bërë përmes përdorimit të materialit të ricikluar të drurit, duke shmangur prerjen e pemëve të reja. Procesi i prodhimit bëhet në përputhje të plotë me rregulloret mjedisore në fuqi.

Isshtë një mobilje e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy, ku ndërthuren ide dhe kultura inovative në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lind një mobilje funksionale dhe e rafinuar për zonën e ndenjes,

Bufe është një ideal dhe pjesë krijuese e mobiljeve, të dobishme për zbukurues e hapësirës dhe zgjerimin e mjedisit. Eleganca dhe stili kombinohen me funksionalitetin e këtij produkti, i cili nëse është e nevojshme mund të bëhet një dollap ose një kabinet televiziv, duke rivendosur komoditetin dhe elegancën.

NB: Secili element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të bëra sipas nevojës. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve të veçanta në dispozicion për të përmbushur çdo nevojë: na kontaktoni duke plotësuar formularin e duhur.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi