Made in Italy

Bufe druri me dekorime të ndryshme Prodhuar në Itali - Bendis

 • Made in Italy
 • Kod: BENDIS
Lekë 64,806 Lekë 81,008 -20%
Material druri
Koha e dërgimit 35/40 ditë pune
Gjatësia (cm) 126
Thellësia (cm) 38
Lartësia (cm) 95

Bofoni i dhomës së ndenjes me grimca druri të rimeso Prodhuar në Itali

Bufe të brendshme me strukturë druri/grimca druri të rimeso në Tanganyika/toulipier/ayous , korniza në toulipier/ayous , funde kompensatë në plepi dhe/ose MDF me 2 dyer dhe 3 sirtarë tërësisht Prodhuar në Itali.
Tradita dhe dashuria për kulturën italiane kanë hedhur themelet e krijimit të këtij produkti të prodhuar tërësisht në Itali nga mjeshtrit ekspert të këtij sektori. Përfundimet e thjeshta dhe elegante e bëjnë këtë element të përsosur për të kompletuar dhe personalizuar çdo ambient në shtëpi, duke ndihmuar klientin të mbajë të gjitha objektet e tij në rregull dhe të vendosë larg.

Përfundimet e disponueshme:
 • blu
 • pluhur dhe i veshur me ngjyrë të bardhë
 • ekru dhe gri antike
 • arre e patinuar
Dimensionet:
 • Gjatësia 126 cm
 • Thellësia 38 cm
 • Lartësia 95 cm

LIKURJA: Lyerja kryhet kryesisht me produkte me bazë uji. Bojë me bazë uji dhe poliuretani për t'i dhënë rezistencë më të madhe sipërfaqes. Finiturë me bazë uji dhe shelak.

MIRËMBAJTJA DHE PASTRIMI I ZAKONSHËM: Pluhuroni mobiljet duke përdorur një leckë të thatë. Shmangni produktet gërryese dhe/ose që përmbajnë tretës. Mos vendosni tigan ose objekte të tjera që lëshojnë nxehtësi në pjesën e sipërme të mobiljeve. Ju mund të përdorni dyll të veçantë mobiljesh për të aplikuar me një leckë leshi nëse dëshironi të ringjallni artikullin.

KUJDES: Duke qenë se druri është një material i gjallë dhe i ndjeshëm ndaj lagështisë, vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet vendosjes së mobiljeve brenda shtëpive me suva të pushuara dhe të thara për të paktën 1 muaj. Megjithatë, ju rekomandojmë të lini një hapësirë prej të paktën 5 centimetrash nga muri për disa muaj dhe të ajrosni dhomat shpesh.

NB: sipas kërkesës, janë në dispozicion përfundime të ndryshme.
Na kontaktoni për një ofertë ose për informacion duke përdorur formularin " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro